Sandstone beauty

Essie “Maximillian Strasse Her” ❄ ❄ ❄

essie, essie skandinavia, essie maximillian strasse her, essie neglelakker, essie nailpolish, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger

Jeg har fået mig en yndlings neglelak. Som i, det her er den mest perfekte farve nogensinde, hvis I spørger mig. Jeg har længe søgt efter en støvet, lyseblå, sådan lidt grå-lig og denne her er altså helt som den skal være :) Så hvis I selv leder efter den perfekte blå, så skal I måske kigge efter denne HER <3

Jeg er ked af at det lige bliver til de her meget korte indlæg i disse dage. Jeg sidder lige i øjeblikket og forbereder mig til en eksamen, som skal klares her på mandag. Efterfølgende er jeg tilbage med en masse lækre indlæg!

Hav en dejlig weekend, de damer :)

Kærligst,

Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandstone beauty