Goodiebox unpacking: Beauty Genuises

Hverdagsluksus

La Mer, the hand treatment, the lip balm, la mer hand cream, la mer lip balm, hverdagsluksus, håndcreme, læbepomade, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaar.dk, bloggers delight, dk

Det kommer nok ikke bag på den faste læser, at jeg er en sucker for La Mer. Foruden at være af allerhøjeste kvalitet, er La Mers produkter bare noget af det mest luksuriøse, jeg kan komme i tanke om. Det ser pænt ud på hylden, det føles godt, det gør godt, det dufter godt. Jeg bliver altså lidt glad, når La Mer er en del af hverdagsplejen!

For nyligt har jeg fået fingrene i deres lækre håndcreme, The Hand Treatment, og The Lip Balm. Håndcremen er virkelig skøn og nærende, mens læbepomaden, som har fået en fast plads på mit natbord, både giver mig de blødeste læber og endda smager godt – sådan lidt af sød mint. Jeg er altså fan!

The Hand Treatment – vejl. udslagspris 750 kr.

Her har vi en dybdevirkende håndcreme, som virkelig kan lindre selv de tørreste hænder. Mine hænder bliver babybløde ved første brug! Cremen arbejder med La Mers avancerede havtang, som giver fugt og skaber en blødgørende barriere, der beskytter og modvirker dehydrering. Derudover siges den at forbedre hudens farve og klarhed – ret cool! Under alle omstændigheder ender man med bløde, glatte hænder, når man har haft fingrene i den her.

The Lip Balm – vejl. udsalgspris 445 kr.

Jeg har høje krav til læbepomade, og der er mange, som jeg simpelthen ikke finder tilstrækkelige for mine læbers behov. Jeg skal have noget, der kan blødgøre dem instantly – gøre dem glatte og fugtige og fjerne alt det sprukne. Det kan The Lip Balm heldigvis godt, og samtidig smager den som sagt virkelig godt. Ikke at man skal gå og slikke på sine læber (eller spise læbepomade, for den sags skyld), but you know! Produktet arbejder med et patenteret Lip Lipid-kompleks, so fugter og styrker læbernes barriere, hvorved yderligere skade forhindres. Det kunne dårligt være bedre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox unpacking: Beauty Genuises