2. adventsgiveaway | hudplejelækkerier

Det bedste glattejern til dato | GHD Platinum Copper Luxe Styler

ghd, ghd copper luxe, styler, ghd platinum, ghd platinum coppe luxe edition, limited edition, good hair day, bedste glattejern, best straighteners, blog, blogger, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, modeblog, dk, carola blog, carolablog, dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen

De sidste par måneder har det næsten været en fornøjelse at glatte hår! Det er takket være at jeg har fået fingrene i den smukkeste styler fra GHD, nemlig deres seje Platinum glattejern i denne fine kobberudgave.

Ikke nok med at være smuk at se på, så er Platinum styleren virkelig effektiv, men også skånsom for håret. Tri-zone-teknologien betyder en mere sikker, konstant og lige fordeling af varmen fra rod til spids. Imens giver den pyntende ønskebens-“hængsel” en virkelig god kontrol over styleren.

Som om det ikke er nok med verdens smukkeste og bedste glattejern, så kommer sættet her med to fine limited edition neglelakker fra Nailsinc, der er perfekte til denne sæson! Det er lige før, at jeg skal dedikere et indlæg bare til dem ;)

I kan finde skønheden lige her. Jeg lover, at det er et køb, i sent vil fortryde! Jeg holder i hvert fald fat i min med næb og kløer.

Rigtig god dag til jer <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. adventsgiveaway | hudplejelækkerier