Test af Goodiebox - Del 9

Den perfekte hverdagsbase

rimmel foundation, rimmel base products, dior glow maximizer, real techniques sponge, glowy skin, glowy base, highlight, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard

Jeg har snakket om min begejstring fra Rimmels Lasting Finish Nude foundation lige HER, men min begejstring vil igen ende tage, for jeg ELSKER denne her foundation og bruger den hver gang jeg skal påføre foundation. Når jeg bliver spurgt om jeg kan anbefale en baseprodukter, anbefaler jeg altid Rimmels produkter. Jeg synes de gør det enormt godt til en utrolig god pris. Så hvis du ligesom jeg er på SU eller bare er på lidt af et budget, så kan jeg virkelig anbefale deres produkter til huden.

Jeg er i øjeblikket helt pjattet med at have en smuk glødende hud og det er lige præcis her disse tre produkter kommer ind i billedet :)

Jeg starter med at fugte min trofaste Real Techniques Miracle Complexion Sponge med vand. Derefter påfører jeg et tyndt lag af min Dior Glow Maximizer Light Boosting Primer over hele ansigtet og blender den godt ind med svampen. Til sidst påfører jeg min foundation et voilá! Det er en super hurtig lille rutine til at opnå en smuk glød som bare er et must for mig i de her kolde måneder:)

Jeg var i lang tid rigtig bange for at bruge Dior primeren over hele ansigtet, da jeg før i tiden har haft tendens til en fedtet hud, men nu hvor jeg har rundet de 22 kan min hud altså godt tåle lidt ekstra shine ;) Den er vidst ikke til at få alle steder længere, men jeg har ladet mig fortælle, at Beccas primers skulle give lidt samme look. De kommer til Sephora her i februar ;)

Kærligst,
Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Goodiebox - Del 9