Nudestix Nudies

Den bedste under-eye concealer har ramt de danske hylder

Maybelline, INSTANT ANTI-AGE EYE ERASER, concealer, under eye concealer, concealer under øjnene, mørke rander, maybelline eraser, maybelline eraser eye concealer, bedste concealer, blog, skønhedsblog, anmeldelse, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, loreal

Selv om denne lille fikse sag er en nyhed på det danske marked, er den ikke nogen nyhed for mig. Jeg har nemlig længe købt Maybelline’s populære concealer hjem fra udenlandske webshops. Det er der jo en grund til, for den er helt fantastisk! Derfor er det mindst lige så fantastisk, at Eraser Eye concealer nu er blevet let tilgængelig for os alle sammen.

Jeg har i en lang periode døjet med mørke rander under øjnene. Det gør jeg ikke så meget mere, men jeg bruger stadig concealer for at lysne op. Både nu og dengang har jeg sværget til den budgetvenlige concealer fra Maybelline, der om noget formår at skjule tegn på træthed og hvad man ellers måtte have af underskud (vitaminer, ahem). Den kan sammenlignes med andre sværvægtere i sin kategori som Urban Decay’s Naked concealer eller Estée Lauders Double Wear – den her koster bare mindre end det halve!

Hvis du ikke har prøvet Instant Anti-Age Eye Eraser fra Maybelline, så ved jeg slet ikke, hvad du venter på. Find concealeren i butikkerne til en vejl. udsalgspris på 100 kroner. Den kan dog også findes her til 80 ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudestix Nudies