NOTD: Maybelline Color Show Brocades

Day 2/CPHFW

Min modeuge blev ikke så indholdsrig som planlagt – snevejret skræmte mig altså lidt væk! Derfor blev det kun til to shows og en tur forbi Gallery. Men jeg har virkelig nydt at være en del af det! Nu glæder jeg mig bare til sommer, hvor man kan holde ud at stå i kø før shows og ikke skal gå rundt og fryse. Der skal jeg helt sikkert være mere aktiv!

I dag var jeg inde for at se Maikel Tawandros’ show, som jeg må sige var yderst vellykket. Det var en skam, at Rådhuset ikke var mere fyldt, for jeg synes virkelig, at dem, der ikke dukkede op, er gået glip af noget! Der var så meget lækkert, og det er helt sikkert en designer, man skal holde øje med. Jeg viser jer alle billederne fra showet en anden dag, men her kan I få et lille peek. Efterfølgende var jeg en tur forbi Gallery, hvor der efter min mening er mest at komme efter ud af de tre messer. Nogle ønskede ikke, at man tog billeder, men andre var okay med det – så jeg har selvfølgelig også mere at vise jer derfra! Her får I i hvert fald lige lidt opsummerende billeder fra dagen.

Jeg får mig lige en pause, indtil jeg skal møde op på Rungsted Gymnasium i aften for at hjælpe til i baren og garderoben. Bestemt ikke et job, man hader – og slet ikke når Christopher kommer og gæster! ;) GOD WEEKEND <3

Maikel Tawandeos, show, AW14, modeblog, blog, CPHFW, Copenhagen Fashion Week

Gallery, Forum, Copenhagen Fashion Week, Modeuge, AW14, blog, modeblog

Næste indlæg

NOTD: Maybelline Color Show Brocades