Mango January lookbook/pretty pieces

NOTD: Maybelline Color Show Brocades

Maybelline Color Show brocades, maybelline, color show, nailpolish, beauty, blog

Maybelline Color Show brocades, maybelline, color show, nailpolish, beauty, blogMaybelline Color Show Brocades – 219 Foil Flash

Jeg syntes, det var lidt af et prishug, da jeg fandt den her fine glimmerdreng fra Maybelline i Matas – jeg gav nemlig kun 20 kroner for den. Nu har jeg så lagt den for første gang, og det ser simpelthen så fint ud! Det er en dækkende glimmerneglelak, som består af store stykker glimmer i sølv og mindre i både guld og sølv. Det gør, at den får en virkelig fin effekt på neglene. Jeg spår en ny favorit her, og jeg skal da helt sikkert også bruge den ved nogle festlige lejligheder. Vil bare helst ikke tænke på at skulle fjerne den igen…

Næste indlæg

Mango January lookbook/pretty pieces