Kat Von D x Too Faced

Damaged hair heroes from Aluminé

Siden december har det primært været disse to produkter, som jeg har brugt til mit hår i badet (undtaget af andre produkter, der selvfølgelig lige skulle testes ;)). Det er noget, som jeg har fået foræret af en ven, og jeg var ikke bekendt med mærket før, men Aluminé har bestemt overrasket mig positivt!

alumine, alumine haircare, benevita, shampoo, conditioner, damaged hair, tørt hår, skadet hår, soy & baobab oil, soy, baobab, sulphate free, uden sulfater, review, haircare, carola, carola blog, dk, blogger, beauty blog, bloggers delightSoy & Baobab Oil serien har til formål at genopbygge og beskytte håret. De er fyldt med økologiske planteekstrakter og aminosyrer. Produkterne er uden sulfater og parabener, og så er de beriget med A-, D- E- og F-vitamin samt sojaprotein, der lige netop hjælper med at genopbygge og styrke skadet og tørt hår. Imens tilfører baobabolie fugt og elasticitet.

Der skal nok mere videnskabelige beviser til at forklare, om produkterne nu også virker præcis efter den hensigt, men jeg kan sige, hvad jeg har oplevet, og det er godt! Mit hår føles klart stærkere efter brug af produkterne – og så dufter de himmelsk. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at købe noget derfra :-) Faktisk har jeg allerede kastet mig over en virkelig lækker ansigtsscrub, som I nok kommer til at høre mere om på et senere tidspunkt.

Aluminé er udviklet af Peter Lamas, som er en eftertragtet beauty-guru i USA, hvor produkterne har været på markedet i mere end 30 år. Produkterne er økologiske, 100% vegetabilske og er ikke testet på dyr.
Find bl.a. hårpleje fra Aluminé lige her.

Hav en dejlig dag <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D x Too Faced