Et nyt trin i din makeuprutine - cover up!

Kat Von D x Too Faced

kat von d, too faced, kat von d x too faced, kat von d too faced collaboration, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, beauty blog, too faced better than sex, kat von d eyeliner

Både Too Faced og Kat Von D laver nogle af mine absolut yndlings skønhedsprodukter. Too Faceds Better Than Sex mascara har været min yndlings i en del år efterhånden, deres bronzer samt mange øjenskyggepaletter er produkter som jeg bruger næsten dagligt. Kat Von D’s univers er lidt nyere for mig, men jeg har kun været positivt overrasket over de produkter jeg har prøvet fra mærket.

Hvis man er en kæmpe beautylover som jeg selv, så har man nok ikke kunne undgå at høre om samarbejdet mellem skaberne Kat og Jerrod som har et meget unikt venskab. Der er hele tre limited edition sæt i denne her kollektion, som jeg vil snakke lidt mere om nedenfor. Jeg håber, at I kan lide det :)

BETTER TOGETHER ULTIMATE EYE COLLECTION, DKK 530 

Denne palette er super cute jo! Som I kan se på overstående billede er paletten to-i-én. Den er magnetisk, så hvis man er on-the-go og kun har brug for den ene halvdel, er det bare at hive dem fra hinanden. Øjenpaletten indeholder: 6 øjenskygger fra Too Faced, 6 øjenskygger fra Kat Von D og udover det får man også en full size Too Faced Better Than Sex mascara samt en full size Tattoo Liner med. Et perfekt kit til at kreere smukke øjne!

nyebusterprogram441

Too Faced siden er selvfølgelig mere romantisk og girly i udtrykket, hvad havde man ellers forventet ;) Jeg har snakket om Too Faced’s øjenskygger så mange gange her på bloggen og de her er altså ingen undtagelse. Især den bronzy farve er to die for!

nyebusterprogram442

nyebusterprogram443

Kat Von D siden er langt mere edgy, men alligevel meget brugbare! Jeg er især interesseret i den røde nuance, som faktisk kunne være ret interessant at lave et look med til sommer.

nyebusterprogram444

BETTER TOGETHER CHEEK & LIP MAKEUP BAG SET, DKK 310

nyebusterprogram445

Denne lille makeuppung indeholder nye ekslusive farver fra begge mærker i mini udgaver, så hvis du ligesom jeg elsker travel sizes, er det her sæt nok lige noget for dig!

Sættet indeholder: en taske fra hvert brand (to små tasker), Too Faced Deluxe Candlelight Glow Highlighter i farven “Rosy Glow”, Too Faced Deluxe Love Flush Blush i en ny nuance “So Happy Together”, Kat Von D Deluxe Everlasting Love Liquid Lipstick i en ny nuance “XO” og Kat Von D Deluxe Studded Kiss Lipstick i den nye nuance “Muse”.

nyebusterprogram446

Jeg er helt vild med disse to produkter. Too Faced’s highlighters er virkelig gode og pigmenteret og denne her giver altså den fineste glød.

Jeg er ikke den største blush fan, men denne her er simpelthen så smuk og er sikkert endnu pænere når man har fået sig en lidt mere solkysset hud til sommer ;)

nyebusterprogram447

Jeg elsker Kat Von D’s Everlasting Liquid Lipsticks, da de faktisk ikke er specielt ubehagelige at have på og sidder rigtig pænt på læberne i løbet af dagen. Hun har kreeret et hav af farver, alt fra de smukkeste nudes til de mest crazy farver. Jeg er dog virkelig vild med denne her mørkerøde.

Læbestiften er til gengæld også rigtig brugbar til hverdag. Perfekt brownie-nude!

BETTER TOGETHER BESTSELLING MASCARA & LINER DUO DKK 160 

nyebusterprogram448

Igen, så har jeg så meget kærlighed til denne her mascara. Det er den absolut bedste, nogensinde! Jeg har endnu ikke prøvet Tattoo lineren, men den skal altså tages i brug som det første imorgen tidlig! Jeg er nemlig kæmpe fan af en winged liner, og denne her skulle jo være en af de bedste på markedet. Jeg ville helt sikkert anbefale det her lille mini sæt, hvis man godt kunne tænke sig at prøve de hypede produkter. Jeg har brugt mange af de små Better Than Sex mascaras, og de holder faktisk utrolig længe :)

Alle tre sæts kan nu fås i Sephora! Så skynd jer hellere afsted, ladies!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt trin i din makeuprutine - cover up!