Looking for flats

Chanel Bel-Argus

nailpolish, neglelak, chanel neglelak, chanel nailpolish, polish, blue, summer color, bel-argus, bel argus, le vernis, nailcolor, blogpost, blogger, beauty, review, beautyblogger, bblogger, makeup, cosmetics

Jeg har et meget ambivalent forhold til Chanels neglelakker… Efter min mening er de ALT for dyre i forhold til kvaliteten af selve lakken, men altså… De ER jo virkelig pæne at have stående og mange af farverne er jo slet ikke til at stå for!
Denne her fine sag er simpelthen SÅ smuk og anderledes end noget andet jeg har derhjemme i skuffen. De fleste Chanel neglelakker jeg har, har jeg enten ønsket mig i gave eller købt, når de var på udsalg. Bel-argus er fra Chanels Summer Collection 2013, og jeg husker tydeligt, hvor meget jeg ville have den! Men så var det jo dejligt at jeg fik den til halv pris her i januar måned :)

Hvad er jeres yndlings neglelakker?
Hav en skøn lørdag, piger!

– Caroline

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking for flats