Pure Clay Ansigtsmasker fra L'Oréal Paris

Care for your curls

Jeg har i rigtig mange år haft krøller, som jeg stadig i dag har svært ved at kontrollere og få det bedste frem i. Der er så mange, der ville give sin højre arm for at have krøllet hår – men det meste af tiden ønsker jeg mig glat hår. Det har jeg nu engang ikke, og så handler det om at få det bedste ud af det, man har. Heldigvis har jeg fundet nogle midler, der kan hjælpe mig med det, og nogle af de bedste af dem ser I her.

curl care, curls, curly hair, krøllet hår, pleje, pleje af krøllet hår, hårpleje, haircare, blog, blogger, review, bbloggers, beauty blog, skønhedsblog, beautyblog, carola, carola blog, dk, camilla nørgaard christensen, davines, kerastase, moroccanoil, coarse hair, dry hair, curls, curly hair, bloggers delight

RINSE: Davines Love Curl Enhancing Shampoo (96 kr. for 250 ml her)
Denne shampoo er meget velegenet til både krøllet og bølget hår med sine blødgørende egenskaber. Samtidig med at udrede sammenfiltringer, definerer den krøllerne, og håret efterlades blødt og glansfuld uden på nogen måde at føles tynget. Jeg ville dog aldrig bruge shampoo uden at følge op med en balsam eller kur, og det gælder også den her!

MOISTURE: Davines Your Hair Assistant Prep Rich Balm (229 kr. for 200 ml her)
Jeg elsker en tyk hårkur, som virkelig giver mig følelsen af gennemfugtet og velplejet hår. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg virkelig har skadet mit hår gennem tiden med masser af afblegning, og kombineret med en i forvejen tør hårstruktur, er behovet for fugt stort. Denne kur opfylder uden tvivl det behov helt uden at tynge håret.

PREP: Kérastase Crème de la Crème blow dry cream (125 kr. for 125 ml her) & Moroccanoil Frizz Control (139 kr. for 50 ml her)
Jeg lader oftest håret lufttørre, men hvis jeg endelig bruger en føntørrer, er det vigtigt at forberede med de rette produkter, da mit hår ellers puffer fuldstændigt op. Disse to produkter er fantastiske inden føntørring. Føncremen fra Kérastase sørger for kontrol og definition, mens Frizz Control fra Moroccanoil (sjovt nok) sørger for en fantastisk anti-frizz-effekt. De kan bruges både enkeltvis eller kombineret, alt efter hvor meget kontrol man ønsker (og hvor meget produkt ens hår tåler uden at blive fedtet…)

STYLE: Davines Your Hair Assistant Definition Mist (209 kr. for 200 ml her)
Det, der gør dette produkt så lækkert er netop, at det er en mist og ikke en spray. For den forvirrede betyder det ikke, at sprayfunktionen ikke er der, men bare at produktet kommer ud i en meget finere “stråle”. Dermed er det svært at få for meget produkt i håret samtidig med, at produktet bevarer en virkelig lækker lethedsfølelse. Det definerer lokkerne og er dermed fantastisk til krøllet og bølget hår. En bonus ved Davines’ produkter helt generelt er, at de dufter SÅ lækkert på den dér naturlige måde.

Jeg er langt fra ekspert, men jeg har trods alt kæmpet længe med mine krøller og prøvet tonsvis af produkter – så jeg håber, min lille guide kan bruges til noget ;)

Hav en dejlig mandag <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pure Clay Ansigtsmasker fra L'Oréal Paris