Fine, sarte forårsfarver fra APPEAL4

Brows On A Budget

drugstore brow products, loreal brow kit, loreal makeup, rimmel brow gel, eylure brows, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger, øjenbrynsprodukter

Faktisk har en del af mine sidste makeup indlæg været budget orienterede, helt uden at tænke over det! Når jeg kigger i min makeuppung har jeg stortset kun budgetvenlige produkter liggende lige i øjeblikket, jeg synes virkelig, at mange brands gør det godt for tiden!

De budgetvenlige mærker har dog haft lidt en ry for ikke at være så dygtige til brynprodukter. Tit er de for røde i tonen, for mørke, eller for voks-agtige. Her har jeg samlet fire af mine favoritter fra de budgetvenlige mærker, som jeg virkelig elsker!

Min L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit i Light/Medium bor lige pt. i min makeuppung og har gjort det i mange måneder nu. Det er det perfekte brynkit til at give brynene lidt ekstra definition. Dette sæt består af en voks samt en pudder til at sætte voksen med. Jeg ser absolut ingen grund til at investere i et dyre produkt, det her er SÅ godt og jeg elsker det. Bare et lille tip ;)

Derudover er jeg vil med Eylure og Rimmel, de laver også virkelig gode brynprodukter til gode priser.

Kærligst,
Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine, sarte forårsfarver fra APPEAL4