Væk med makeup i hårgrænsen!

Beauty SALE! Udvalgte webshops og produkter

Udsalget er stadig i fuld gang derude, og jeg tænkte, jeg ville benytte anledningen til at lave et indlæg om mine yndlingsshops og nogle af de gode kup, man kan gøre lige nu!

Jeg indrømmer gerne, at jeg er lidt af en nærigpind, når det kommer til makeup og skønhed. Jeg vil gerne have det bedste, men jeg vil helst købe det med rabat … så jeg shopper stort set kun ved udsalg. Det kan især betale sig at købe gaveæsker her, men der er bestemt også (mange) andre gode tilbud!

Mine favoritshops

Som regel går jeg til mine to UK favoritter, Lookfantastic og Feelunique, som har et væld af brands og generelt ligger lidt billigere prismæssigt end de danske webshops. Dog er jeg også rigtig glad for Sephoras online udsalg. Find mine udsalgs-favoritter fra alle tre webshops nedenfor!


Sephora

Sephoras udsalg er hammergodt – og langt bedre online end i de fysiske butikker, hvis du spørger mig. De har alle de bedste mærker, og rabatterne er som regel rigtig gode. Det er også her, at Sephoras egne sæson-kollektioner, i dette tilfælde deres julekollektion, bliver stærkt nedsat. Man skal dog ofte være hurtig, da varer kan være udsolgt meget hurtigt. Jeg har selv oplevet to gange nu, at min ordre er blevet annulleret, fordi en eller anden vare er nået at blive udsolgt … mega træls, men udsalget er for godt til at jeg holde mig væk! 😂

Sephora Kabukibørste, 70 kroner – Marc Jacobs Beauty Eye-Conic Multi-Finish palette “Elec-trick”, 276,50 kroner – Sephora Contour Eye Pencil, 21 kroner(!) – Dior Backstage Contour Brush N°15, 183 kr.

Lookfantastic

Man går aldrig galt i byen med Lookfantastic, som især er skarpe på hårpleje. Der er fx. tonsvis at spare på Kérastase, også når der ikke er udsalg. Men de er sådan set gode med det hele – de har sindssygt mange brands, og de har også et stort udvalg fra MAC.

Embryolisse Filaderme Emulsion, ca. 125 kroner – Kérastase Elixir Ultime hårolie,ca. 300 kroner – NARS Orgasm Liquid Highlighter “Orgasm”, ca. 165 kroner – Illamasqua Beyond Powder “OMG Burst”, ca. 160 kroner – Eylure x Emma Willis falske øjenvipper (2 sæt), ca. 50 kroner – MAC Brush with the Stars børstesæt, ca. 460 kroner – Bouclème Curl Cream, ca. 145 kroner

Feelunique

Feelunique er faktisk meget lig Lookfantastic hvad angår brands (med undtagelser, of course), men de er liiidt smartere ift. kampagner og design af deres webshop generelt. Jeg har gjort mig nogle ret gode fund her, hvis jeg selv skal sige det.

De har faktisk mere eller mindre lukket ned for deres sale nu, men så kan man til gengæld finde nogenlunde de samme ting på deres Clearance (outlet), hvor der især kan gøres gode kup på gaveæsker.

Stila A Knowing Glance Eye Set (inkl. en full-size Glitter & Glow øjenskygge, som normalt koster over 200 kroner bare for sig selv), ca. 135 kroner – Zoeva Heritage Eyeshadow Palette, ca. 100 kroner – By Terry Brightening CC Powder, ca. 190 kroner – Guerlain Météories Travelling Compact Set (inkl. børste), ca. 340 kroner – Tangle Teezer hårbørste, ca. 75 kroner


Jeg kan godt afsløre, at jeg har shoppet fra alle tre webshops, for jeg er ikke til at stoppe, når først jeg går i gang. 😂

Håber mine picks her kunne inspirere til lidt shopping – eller måske har du allerede været ude med riven?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk med makeup i hårgrænsen!