2607|13

Beauty: LOTD & brush testing

Jeg var så heldig at få to børster foræret af Beauty Akademiet – en webshop med skønhedsprodukter af god kvalitet, heriblandt også god ansigtspleje og mineralmakeup. Valget faldt på deres angled blush brush og den ganske simple eyeshadow brush fra Lily Lolo. Og de skal altså have en værdig anmeldelse, så her får I den med makeup look og det hele!

Når man kigger på en person med en flot makeup, tænker man nok aldrig “Wauw, nogle gode børster!” Ikke desto mindre er de rigtige børster afgørende for kvaliteten af ens look – og disse to er fantastiske! Jeg brugte øjenskyggebørsten til at lægge to forskellige pigmenter med. For ikke så lang tid siden gik jeg på jagt på eBay for at finde ud af, om der var nogle billige alternativer til MAC’s Loose Pigments, og det var der altså – til kun 10 kroner stykket. I kan finde dem lige her, hvis det har nogen interesse. Anyway, det var børsten vi kom fra, og den var nemlig supergod til at påføre de her pigmenter med! Den var nem at påføre med, og så dryssede det ikke, hvilket godt kan være tilfældet med de svinende sataner. Blushbørsten var ligeså fantastisk. Jeg brugte den både til kontur (“Baby Don’t Go” fra MAC) og blush (“Bare” fra Smashbox). Formen på børsten tillader en meget præcis påføring, og så tager den tilpas produkt med op.

Børsterne er fra Lily Lolo og faktisk egnet til mineralmakeup, så derfor var øjenskyggebørsten nok ekstra god til pigmenterne, men de kan altså også sagtens bruges til normal makeup, ligesom jeg gjorde med blushbørsten. De fås til henholdsvis 89 og 149 kroner hos Beauty Akademiet, og så er de 100 % naturlige og cruelty free. Bare et ekstra plus! Som I nok kan forstå, er det en varm anbefaling herfra, og næste gang, jeg mangler børster, kunne det snildt være Beauty Akademiet, der får min bestilling :)

Næste indlæg

2607|13