Juhldal Face Serum No4 AntiPollution

Test af Goodiebox – Del 8

goodiebox_1

Så er det endnu en gang blevet tid til at teste lækkerier fra Goodiebox. Jeg har efterhånden lavet mange af de her indlæg, og er stadig begejstret for konceptet :) Nedenfor kan I læse lidt mere om, hvad denne boks indeholder. Jeg håber, at I kan lide det :)

goodiebox, goodiebox danmark, skønhed, skønhedsblog, makeupblog, bblogger, bbloggers, beauty blog, dansk beauty blog

Maria Nila Dry Shampoo 100 ml, vejl. udsalgspris 99 kr

Hvis I har fulgt med her i et stykke tid, så ved I nok, at Maria Nila er gået hen og blevet mit yndlings hårpleje mærke, så da jeg så at man fik denne tørshampoo med, var jeg henrykt! Det her er mere end bare en tørshampoo, da den giver overdrevet volumen og tekstur, måske lidt for meget til min smag, men den har altså reddet mange dårlige hårdage her i min eksamensperiode ;)

Nuori Lip Treat, 15 ml, vejl. udsalgspris 185 kr

Jeg har aldrig før hørt om det danske mærke Nuori. Denne her lip treat består af 100 procent naturlige ingredienser, som sikrer fugt og beskyttelse til læberne. Derudover er jeg helt pjattet med indpakningen!

Emite Lip & Cheek Tint, vejl. udsalgspris 130 kr

Nu hvor julen nærmer sig, er der jo intet mere passende end et par lækre røde læber! Produktet har til formål at give et meget naturligt look, så det næsten ikke ligner, at du har makeup på. Derudover er produktet fuldstændigt parfumefrit, jeg er fan!

Nivea Silk Mousse Cream Care Showergel 50 ml, vejl. udsalgspris 99 kr

Jeg har siden mine unge teenageår været utrolig glad for Niveas produkter. Man ved ligesom hvad man kan forvente! Jeg bliver i hvert fald sjælendt skuffet. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve denne her showergel!

Kenny Anker Brows Tweeze The Brow, vejl. udsalgspris 195 kr 

Lækre, naturlige, fyldige bryn er et must for mig. Det er faktisk vigtigere for mig end concealer og mascara. Det kræver dog at jeg tæmmer dem lidt, haha! Kenny Anker er en enormt dygtig brynspecialist, og denne pincet skulle åbenbart være den bedste, jeg glæder mig til at prøve den :)

Appeal 4 Glass Nail File, vejl. udsalgspris 79 kr

Jeg elsker de her glasneglefile, og tror faktisk at jeg har 2-3 stykker af dem allerede rundt omkring derhjemme og i min taske. Hvis du ligesom jeg er lidt af en neglelakfreak og godt kan lide at have pæne negle, er en glasneglefil altså et must! Det gør en kæmpe forskel :)

Igen igen er jeg super imponeret over indholdet! Det er nogle super lækre brands som Maria Nila, men også mærker, som man måske ikke nødvendigvis kender og kan få øjnene op for. Hvis I er nogle vaskeægte beautyjunkies som jeg selv, så er det måske lige noget for nogle af jer? I kan i hvert fald læse meget mere om Goodiebox og hvordan man tilmelder sig lige HER <3

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juhldal Face Serum No4 AntiPollution