Home inspo #9

SEPHORA 4 Eye Look Books

Nogle af jer har måske læst mit tidligere indlæg her om den smækre Too Faced palette, som jeg fik til christmas event med Sephora hos 9Pr. Virkelig det smukkeste event jeg har været til, virkelig gennemført! Til eventet fik jeg også fat i denne her lille fine sag fra Sephoras eget mærke! Nedenfor kan I se et lille look som jeg har lavet med en af de fire paletter :)

sephora, sephora christmas, sephora 4 eye look books, makeup, beauty, beauty blog, bblogger

Som sagt er der fire paletter i “bogen”: 1. The Smokey Eye Look, 2. The Nude Eye Look, 3. The Party Eye Look og 4. The Metallic Eye Look. 

Her kan I se alle de fine skygger, som man får med. Paletten kommer i uge 48 og kommer til at koste 229 kr. hos Sephora, hvilket jeg synes er en helt fair pris for så mange farver.

Jeg følte mest for at kreere et look med den fine The Metallic Eye Look palette, da jeg synes de gyldne og grønne nuancer er perfekt her i de kolde efterårsmåneder. Jeg har brugt den gyldne kobberfarve på hele øjenlåget, blendet en smule af den grønne farve i min yderste øjenkrog og globelinje, brugt den lyse farve i min øjenkrog, den mørke grålige farve under øjet og til sidst har jeg duppet lidt af guldfarven på midten af øjenlåget for at varme hele looket lidt op.

Det skal lige siges, at jeg før i tiden ikke har været særligt begejstret for Sephoras egne øjenskygger. Jeg har tit fundet dem svære at arbejde med og at de satte sig i streger på mine øjenlåg enormt hurtigt. Men da jeg prøvede de her blev jeg enormt positivt overrasket. Formularen af skyggerne er helt fantastisk, utrolig pigmenteret og blender enormt godt. Jeg kan varmt anbefale skyggerne og da bogen er en del af deres julekollektion er det jo en helt perfekt gaveidé til en mor, søster eller en veninde. Jeg er helt vild med denne her kombination af skygger, det er helt sikkert et look jeg kommer til at bruge en del her de kommende vintermåneder :)

Hav en rigtig dejlig dag!

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home inspo #9