Pressedagene AW15

Mirins Perfume Roller “Intuition”

Jeg havde aldrig før hørt om mærket Mirins, så jeg var rigtig spændt på at teste det, da jeg fik muligheden for det! Denne her lille naturlige parfume er blevet et fast inventar i min håndtaske, og nedenfor kan I læse lidt mere om den. God fornøjelse :)

mirins, naturlig parfume, mirins perfume roller, beauty, beautyblog, beautyblogger, skønhedsblog, livstil, skønhed, dansk skønhedsblog

For det første er jeg ret vild med, at det er en naturlig parfume vi har med at gøre. Parfumen er baseret på forskellige duftolier, som efterlader en rigtig behagelig duft. “Intution” indeholder Patchouli, rosentræ og geranium – og til sidst sød appelsin, som bidrager med et strejf af citrus – noget, jeg virkelig elsker! Normalt er jeg ikke så meget til det blomstrede og slet ikke roser faktisk, men denne her udgave er bare rigtig frisk og let og leder mest mine tanker hen på citrussen.

Jeg elsker den lille størrelse, som bare er perfekt til at have med på farten og til lige at friske sig op med sidst på eftermiddagen, når parfumen man sprøjtede på hjemmefra er ved at være væk ;) Derudover egner den sig især godt sart hud og eksempelvis gravide kvinder. Så hvis du er en af de dele eller bare elsker naturlig parfume – eller friske dufte som jeg selv, så er denne her måske værd at kigge efter! I kan i hvert fald finde den lige her til en pris af 185 kr. Foruden “Intution” findes den smarte lille parfume roll-on i fire andre udgaver – så der skulle gerne være en til enhver smag!

Har I erfaringer med naturlige parfumer? Og i så fald, hvilke?

Rigtig god torsdag, de damer!

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressedagene AW15