Make Up For Ever Graphic Liner

Lace love

femilet, lace bra, lace, bh, undertøj, lingeri, blog, modeblog

Hej tøser!

Jeg har været lidt inaktiv de sidste dage, men så er det jo godt, at dygtige Caro holder skansen! Sagen er den, at jeg jo er startet på KEA, så der har været lidt at se til og mange omvæltninger i min hverdag – men jeg er ret tilfreds indtil videre, så det er jo kun positivt :)

Nå men nu til den her lækre blondesag! Efter et virkelig lækkert event med Mádara i tirsdags tog Caroline og jeg nemlig et smut forbi Magasin for at investere i lidt selvtillid down under ;) Vi faldt begge pladask for den her fra Femilet, som vi også begge to allerede har I sort og er ret begejstrede for. Jeg fik min sorte for ret lang tid siden efterhåden (skrev faktisk om den lige her tilbage i 2012), og det er klart stadig en favorit i lingeriskuffen. Siden jeg købte den, er den kommet til i mange flere farver, og den pudderfarvede her er jo ikke til at stå for. Den er også kommet i en smuk koboltblå, som jeg også må indrømme, er ret fristende! Til 250 kroner er det jo heller ikke fordi, at prisen er skyhøj, især ikke når kvaliteten holder så godt :) Er I også fristede?

I dag står den både på skole og arbejde, og weekenden er helt proppet med rustur lige efter skoledagen er slut og en stadeplads på loppemarked om søndagen. Jeg spår en god portion søvnmangel ;) Skal nok prøve at få planlagt nogle indlæg til jer, og ellers ved jeg, at Caro har noget ret lækkert i ærmet, så I kommer bestemt ikke til at kede jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make Up For Ever Graphic Liner