Fine efterårsneglelakker

De første trin til flot hud: Renseprodukter fra Akademikliniken

akademikliniken, hudpleje, rens, bedste ansigtsvask, ansigtsvask, skintonic, cleanser, face wash, pure radiance cleanser, pure berry toner, blog, blogger, review, anmeldelse, carola, carola blog, dk, bloggers delight, skønhed, skønhedsblog, beauty blog

Foruden mine utroligt lækre produkter fra Muti, har Akademikliniken helt klart haft en finger med i spillet, når det kommer til min hud, som de seneste uger har oplevet en tydelig forbedring. Den er glattere, mere fugtmættet og har fået mere glød – og det er jeg SÅ glad for!

Jeg har altid syntes, at det er plejeprodukterne (creme, serum osv.), som spiller den vigtige rolle, når det kommer til hudpleje – og den holdning er jeg stadig af, og det tror jeg egentlig også, at mange af jer derude er? Rens og tonic skal ligesom bare af igen, mens cremer, serum mv. bliver på huden og trænger ind og virker i dybden. Ikke desto mindre har jeg altid gjort en dyd ud af at forberede min hud på den rigtige pleje med gode renseprodukter. Disse to er uden tvivl de bedste, jeg har prøvet hidtil.

Pure Radiance Cleanser

Pure Radiance Cleanser er en mildt exfolierende (uden skrubbekorn) og glansgivende rengøringsgel, som effektivt fjerner snavs, makeup og urenheder, men uden at forstyrre hudens egen følsomme barrierefunktion. Den passer til alle hudtyper og indeholder ikke sæbe. Cleanseren er baseret på en kombination af AHA-syrer og stabiliserende enzymer fra granatæble, som bidrager til at forbedre hudens ydre struktur samt at holde porer og hud rene og klare. Botaniske antioxidanter fra blandt andet hindbær og æble giver huden ekstra næring.

Jeg har generelt lidt sart hud, men samtidig ønsker jeg effektiv hudpleje, som virker. Denne her cleanser får virkelig renset i dybden, men helt uden at irritere eller udtørre min hud! Det er altså lidt fantastisk :) Jeg bruger to pump hver morgen og aften og renser af med en klud fugtet med varmt vand.

Her får I lige en smart oversigt over de aktive ingredienser i Pure Radiance Cleanser:

Æble og hindbær Antioxidanter: Beskytter mod frie radikaler
Enzymer fra granatæble: Exfolierer og giver glans
Sodium PCA, Aloe Vera: Giver fugt
Glycolsyre og mælkesyre: Fjerner døde hudceller og udglatter
Panthenol, lakridsrod og Kamille: Beroliger

Pure Berry Toner

Pure Berry Toner er en intensivt genfugtende og opfriskende ansigtsvand, som er rig på antioxidanter fra blandt andet hindbær, granatæble og C-vitamin. Den kombination giver huden optimal beskyttelse mod angreb af frie radikaler. Aloe vera, beta-glucan og glukosamin giver fugt uden at gøre huden glinsende. Jeg synes virkelig, at den giver et skønt, frisk boost til ansigtet – og så dufter den så skønt.

Toneren kommer med en praktisk sprayfunktion til anvendelse både i løbet af dagen og efter rens. Akademikliniken anbefaler at spraye den direkte på huden på ca. 30 centimeters afstand, men jeg bruger den nu altså bare morgen og aften på en vatrondel – sådan kan jeg bedst lide det!

Aktive ingredienser:
Hindbær, tranebær og granatæble: Fugter og beskytter
Ekstrakt fra vindruer: Indeholder antioxidanter og beskytter mod frie radikaler
Aloe vera, sodium PCA og beta-glucan: Modvirker tørhed
Tocopheryl Acetate (E-vitamin): Giver næring og forstærker hudens barriere
Palmitoyl tripeptid-5: Virker forstærkende


Her fik I lige en længere anmeldelse – så kan i nemlig få læst lidt i dybden om, hvad produkterne kan gøre for jer. De har i hvert fald gjort rigtig meget for mig!

Hav en skøn dag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine efterårsneglelakker