Oriflame The One Nailpolishes

Boligfavoritter

1 Filippa K kopper, Rörstrand, 241 kr. 2 Marmor/kobber lysestage, Menu, 500 kr. 3 Omaggio miniature vaser, Kähler, 281 kr. 4 Lovebirds, Kay Bojesen, 802 kr. 5 Metalkurv, Ernst, 241 kr. 6 Lys med jasminduft, Broste Copenhagen, 118 kr. 7 København kort, Kortkartellet, 399 kr.

For både mit og Carolines vedkommende er der gået rimelig meget bolig i den på det sidste, eftersom vi snart skal til at finde os en lejlighed inde i byen. Derfor er det jo rigtig sjovt at kigge på, hvad man kan få af lækre ting derude, og her har jeg fundet syv favoritter, som meget gerne måtte flytte ind sammen med mig! Filippa K krusene synes jeg er virkelig fine – de har pinstripe udgaven hjemme hos Caro, og dem har jeg altid været ret vild med. En netkurv kunne jeg virkelig også godt tænke mig. Der er bare noget rigtig fint over det enkle og rå look, sådan nogle har! Et kort fra Kortkartellet står også højt på ønskelisten :) De fleste ting har jeg fundet hos Royaldesign.dk, som virkelig forhandler mange skønne mærker – kan klart anbefale jer at tage en kigger derinde ;)

Jeg er på vej på arbejde – den står på ni arbejdsdage i streg, så det er godt, jeg kan få gratis kaffe! Hav en skøn dag, piger <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oriflame The One Nailpolishes