Moroccanoil Travelsizes

8 perfekte sommerkjoler

sommerkjoler, asos, warehouse, shopping, sommer, inspiration, udsalg, 2016, ss16, blog, blogger, modeblog, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, bloggers delight

1234
5678

Jeg har, indrømmet, et lidt ambivalent forhold til sommer. Jeg elsker selvfølgelig de lange dage og alle de aktiviteter, som sommeren indbyder til, men når det kommer til beklædning, er jeg bare aldrig gode venner med min garderobe, når solen bager udenfor. Jeg er nok bare typen, der er lidt utilpas ved al den hud og har især komplekser over mine blege ben, hvilket jo er latterligt – og det ved jeg godt!

Nu har jeg kigget lidt efter noget sommertøj, som kunne gøre mig i lidt bedre humør, og disse otte kjoler er alle rigtig gode bud på netop det! Langt de fleste af dem kommer fra britiske Warehouse, som er et af de highstreet-brands, jeg bare altid falder over – og altid kigger efter. Hvis I ikke er så bekendte med mærket synes jeg klart, I skal kigge lidt mere efter det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moroccanoil Travelsizes