Clinique Fresh Pressed Vitamin C boost 🍊

To nye badefavoritter

tørbørste, the body shop tørbørste, dry brush, the body shop dry brush, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg er en kæmpe sucker for The Body Shops produkter og har været det helt siden mine unge teenageår. For cirka fire måneder siden forkælede jeg mig selv med deres Round Body Brush, som jeg nu bruger hver dag inden jeg skal i bad, da det i den grad sætter gang i blodcirkulationen ;)

Et andet produkt som jeg er faldet pladask for, er et af deres nyeste skud på stammen, nemlig deres Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream. Jeg har ikke prøvet andre produkter fra denne her serie, men hånden på hjertet, så er det her efter min mening en af de LÆKRESTE dufte til kroppen The Body Shop har lanceret. Denne shower cream dufter virkelig, virkelig godt samtidig med at den efterlader min hud tilpas velfugtet efter bad. Hvis man har tendens til tør hud på kroppen ville jeg helt sikkert give denne her et kig :)

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Fresh Pressed Vitamin C boost 🍊