Valentines makeup

En vandfast mascara, der skal fjernes med vand … what?

L'oréal Paris Unlimited very different waterproof mascara

Jo, den er god nok! Og fik jeg sagt, jeg er kæmpe fan?

Jeg bruger ofte vandfast mascara. Hvis min makeup skal holde til langt ud på natten, hvis jeg ved, der er risiko for regn eller sne, hvis jeg skal ud og bade … desuden løber mine øjne let i vand, fx. når det blæser, og der er det bare rart ikke at skulle bekymre sig om sin mascara!

Der er én grund til, at jeg ikke bruger vandfast mascara hverdag. Og det er, at den skal fjernes igen. Jeg hader at fjerne vandfast mascara. Ofte kræver det olie, det tager længere tid, og jeg føler også, det ender med at skade mine vipper. But no more!

Jeg er SÅ excited over, at L’oréal har lanceret en vandfast udgave af deres Unlimited mascara (se den in action her), som kan fjernes med varmt vand. Jeg elsker, når jeg kan fjerne min makeup i badet, og at det nu også kan lade sig gøre med vandfast mascara er næsten en dream come true! Det er klart, at man ikke kan bruge den i spa eller sauna, men ellers er det sgu smart.

L'oréal Paris Unlimited very different waterproof mascara

Very Different Unlimited Waterproof mascara fås i butikkerne nu til 140 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines makeup