Empties | Februar 2019

Valentines makeup

Valentines makeup - looket

Jeg synes Valentine’s Day er lidt fjollet. Når det så er sagt, så er der stadig noget over det med at fejre kærligheden – om det er med veninderne eller den eneste ene. Om ikke andet, så er det en rigtig fin anledning til et fint date night-look! Det har jeg forsøgt at kreere her.

Looket

Hvis man kender mig eller følger mig, så ved man nok også, at jeg altid hælder til et mere naturligt look. Hvis jeg arbejder med mere hidsige farver, vil jeg også stadig bruge dem på en måde, så det ser naturligt ud. Det er klart øjenmakeup’en, der bærer dette look – og forhåbentligt fornemmer I det lette, lyserøde tema.

Nedenfor vil jeg beskrive, hvad jeg har anvendt.

Valentines makeup - produkterne

Valentines makeup - looket

Base

Primer: Clarins Instant Poreless Pore-Blurring Mattifying Primer

Det var første gang, jeg prøvede denne primer, da jeg lavede dette look, og jeg er virkelig vild med den! Konsistensen er lidt tyk i det, og blur-effekten er tydelig. Jeg synes, Instant Poreless primeren danner en virkelig god base for resten af makeup’en, og jeg glæder mig til at bruge den mere!

Foundation: L’oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear Foundation (120 Vanilla)

Denne foundation fik jeg tilsendt forleden dag, og jeg har ikke brugt andre foundations denne uge. Jeg er virkelig vild med den her! Den dækker supergodt og kan bygges op efter behov. Holdbarheden er god. Ligner min egen hud og ikke en maske. What more do you need? Jeg synes virkelig, at den her foundation får det bedste frem i min hud, uden jeg ser alt for “makeup’et” ud.

Concealer: L’oréal Infallible More than Concealer (322 Ivory)

Vi bliver i samme boldgade – for L’oréal har nemlig samtidig lanceret en ny concealer – More Than Concealer. Den har en SUPER dækkeevne. Indtil videre har jeg kun brugt den under øjnene, hvor den har tjent mig virkelig godt. Jeg er dog sikker på, den evner sig lige så godt til at highlighte eller dække urenheder – afhængigt af, hvilken farve, man vælger. Hvis I ikke allerede har regnet den ud, så spår jeg to nye favoritter i disse to Infallible produkter.

Bronzer: L’oreál Paris Havana Camila Cabello Sun-Lit Liquid Bronzer (01 Light-Medium)

L’oréal stjæler tydeligvis spotlightet her – det er ikke engang overlagt! Denne bronzer har været min #1 foretrukne bronzer det sidste halve års tid. Jeg bruger den spidse tube til at lægge bronzeren direkte på huden. Efterfølgende bruger jeg en kabuki-børste til at blende den ud. Denne bronzer giver et virkelig fint, solkysset look med masser af glow, som ser smukt og naturligt ud. Der er lidt shimmer i, så den egner sig perfekt til dig, der kan lide et dewy look eller går all in på highlight.

Highlighter: Bobbi Brown Highlighting Powder “Opal Glow”

Elsker, elsker, elsker den her highlighter. Den perfekte mængde shimmer og det smukkeste, lyserøde skær. Det er virkelig ærgerligt, at den var limited edition – men mon ikke de har noget, der ligner?

Valentines makeup - produkterne

Øjne

Øjenskyggeprimer: Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Eye & Lip Primer

Uundværlig, når jeg lægger øjenskygge. Læs også med her her og her :-)

Øjenskygge: Too Faced Chocolate Bon Bon Palette, herfra farverne Satin Sheets, Divinity Cotton Candy og Bordeaux

Jeg har lagt Satin Sheets over hele øjenlåget, Divinity i indre øjenkrog, den lyserøde Cotton Candy på midten af øjenlåget, og til sidst Bordeaux i den yderste øjenkrog samt langs den nederste kant yderst for at skabe lidt dybde. Dette look kan uden tivl bygges op alt efter hvor meget “pow”, man ønsker – jeg er som sagt til det lidt mere naturlige.

Eyeliner: Bobbi Brown Dual-Ended Long-Wear Liquid Liner (cioccolato/frizzante)

En smuk, mørkebrun flydende eyeliner. Nærmest den eneste, jeg gider og bruge. SÅ god kvali :-)

Vipper: Eylure LUXE “Bauble”

Jeg bruger meget sjældent kunstige vipper, men hvis det nu skal være, så synes jeg virkelig, disse fra Eylure er smukke. Jeg ville dog købe Duo-limen, som bl.a. kan fås hos Mac, da den er lidt bedre at sætte vipperne på med. Udover det er jeg virkelig imponeret over det fine look, de giver! Jeg synes nemlig ikke, de er for overdrevne, selv om de ser lidt vilde ud i pakken. Oh well, måske er det bare mig, der er lidt forskrækket!

Mascara: Clarins Supra Volume Mascara

En sort mascara – en god én.

Bryn

GOSH Brow Pomade – 02 Greybrown

Hvis man følger mig på Insta, så ved man, at denne her har taget mig med storm. Gosh’ nye brow pomade er det eneste, jeg har brugt til mine bryn, siden jeg fik fingrene i den!

Anastasia Beverly Hills Brow Gel (Clear)

Som hårspray til brynene. Jeg tager ikke afsted uden.

Læber

Her har jeg bare brugt et enkelt produkt, nemlig IDUN Minerals lipgloss i farven “Charlotte” – jeg kan godt lide læbestift, men jeg vælger ofte lipgloss frem for læbestift, da det er lidt mere praktisk i mine øjne.

Valentines makeup - looket

Et voilà! Hvad synes I? Og hvordan skal I fordrive jeres valentinsdag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties | Februar 2019