Skønhedsfavoritter i 2019

Væk med makeup i hårgrænsen!

Uanset hvor vellagt din makeup er, så vil det altid se sjusket ud, hvis du har makeup i hårgrænsen. Det er nok i langt højere grad et problem for lyshårede,  men jeg forestiller mig i hvert fald ikke, at jeg er den eneste, der står tilbage med orange hår, når jeg er færdig med at lægge makeup? 😂

Brug babyservietter

Dagens tip er nok det simpleste, jeg nogensinde har givet, men ikke desto mindre er det et godt, billigt et af slagsen.

Jeg er nemlig kommet frem til, at babyservietter (eller vådservietter, om man vil) er det bedste middel mod makeup i hårgrænsen. Jeg skrubber ligesom bare forsigtigt rundt i hårgrænsen der, hvor problemet er, og så forsvinder problemet hurtigt og uden side effects. Ingen papirfnuller, ingen ødelagt makeup. Simpelt!

Babyservietter er – med en pris på cirka 10 kroner for 50-100 styks – langt billigere end eksempelvis renseservietter til makeup, som jeg måske kunne forestille mig, at nogle bruger.

Håber, mit lille tip kunne bruges til noget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter i 2019