4. adventsgiveaway | Makeup i lange baner!

Tre favoritter lige nu

benefit, benefit benetint, review, anmeldelse, cc youth lab, youth lab cc cream, cc complete cream, youth lab, cc cream, uslu airlines, uslu airlines mascara, uslu airlines DAM, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight, dk, skønhed, benefit, benetint, uslu airlines

Jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af min makeup, men nogle dage nyder jeg også at holde mig til det helt simple. Der er disse tre produkter virkelig sande helte!

Youth Lab CC Complete Cream, ca. 250 kr. for 50 ml
Jeg har virkelig brugt denne her meget! Den er virkelig god på de dage, hvor man ikke vil lægge en for tung base, men alligevel godt kunne bruge en smule glød og forbedret hudtone. Den er perfekt til min fine, tørre hud og gør mig virkelig frisk at se på! Dette er en 30 ml-udgave, som jeg har fået i en Goodiebox, men jeg kunne bestemt godt finde på at kaste de 250 kroner efter originaludgaven på 50 ml. Man får altså noget for pengene her :-)

Uslu Airlines Mascara, ca. 180 kr.
Hvis man er til naturlige vipper, så er denne mascara lige sagen! Den farver vipperne sorte og giver lige lidt ekstra længde, alt sammen på meget naturligvis. Og så er den også ret cool at se på ;)

Benefit Benetint Cheek & Lip Stain, ca. 250 kr. hos Sephora
Dette produkt er virkelig blevet en favorit henover det seneste års tid! Jeg bruger den altid på kinderne, når jeg godt kunne bruge lidt ekstra farve. Den er også genial på læberne. På begge måder bidrager den til, at man ser langt friskere ud, men uden at se egentlig “makeup’et” ud. Jeg er KÆMPE fan og synes virkelig, den er hver en øre værd. Især fordi den er så utroligt drøj i brug :-)

Det var lige tre varme anbefalinger fra mig. Jeg håber, I kunne bruge det til noget! :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. adventsgiveaway | Makeup i lange baner!