Shi_sõ

The Perfect V

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightIntimpleje er generelt ikke noget, som vi får snakket så meget om. Mit indtryk er, at de fleste lige kan gå med på intimsæbe, men det er så også det. Det vil The Perfect V gerne lave om på, og jeg er totalt med på den bølge.

Selv har jeg gået ret meget op i intimpleje siden jeg begyndte at blive vokset regelmæssigt for lidt over et år siden og ligesom blev lidt mere opmærksom på det sarte område. Når man gør så meget ud af hårfjerning, det være sig voks, laser eller skraber (gud forbyde det, though…), er det næsten fjollet, hvis vi ikke også vedligeholder og passer på det med lidt ekstra pleje.

Jeg mener … vi har creme, masker, skrub, olie og mere til krop, ansigt, hænder og fødder – sågar albuer! … Hvorfor er der overhovedet gået så lang tid, før vi er blevet opmærksomme på det, der nok er det sarteste område på hele kroppen?

Jeg er stor fan af The Perfect V og ærgrer mig lidt over, hvordan mange har fundet lanceringen nærmest underholdende. Det gør jeg slet ikke, og den seneste uges tid har jeg testet fire fantastiske produkter fra linjen. Dem kan I læse mere om nedenfor!

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightThe Perfect V Gentle Wash – 179 kr. for 100 ml

Intimsæbe kan vi vist alle sammen hoppe med på. Denne her har fået mig til at se, hvor stor forskel der faktisk kan være på den slags. Den er langt mere cremet end de andre, jeg har prøvet, og føles generelt meget nærende på huden. Dét kan jeg godt lide!

Gentle Wash er med til at forhindre indgroede hår og røde knopper, som kan komme i forbindelse med hårfjerning. Den indeholder bl.a. ferskenkerneolie, som er blødgørende og fugtgivende, og rosenvand, som efterlader huden med en dejlig og naturlig duft.

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightThe Perfect V Gentle Exfoliator – 279 kr. for 50 ml

Jeg husker, at jeg selv fandt det lidt skræmmende, første gang jeg blev introduceret for scrub til … missen. Det virkede lidt for harsh på en eller anden måde. Den følelse kan jeg godt forestille mig, at mange sidder med, hvis de ikke har prøvet det før! Jeg blev selv hurtigt omvendt og har i lang tid nu brugt scrub på intimområdet en tre gange om ugen. Jeg har altid brugt den samme (fra Pandhys – kombineret med renseskum fra samme mærke). Den består nærmest udelukkende af fine skrubbekorn, hvilket jeg ret godt kan lide.

The Perfect V’s exfoliator er lidt anderledes og indeholder ret få (og lidt større) skrubbekorn. Til gengæld har den indholdsstoffer som bl.a. salicylsyre. Vi skal nemlig huske, at en eksfolierende effekt godt kan opnås, uden man nødvendigvis behøver at skrubbe løs! Umiddelbart synes jeg, at Gentle Exfoliator er meget blid ved huden og efterlader den blød og klar til den sidste pleje i form af creme, olie el. lign.

Fordele ved at bruge et eksfolierende produkt på intimområdet
  • Fjerner døde hudceller
  • Sætter gang i cellefornyelsen
  • Forhindrer knopper og indgroede hår
  • Modvirker pigmentforandringer
  • Ekstra fugt og pleje

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightThe Perfect V VV Serum – 429 kr.

Jep – det er et luksusprodukt og nej, du har ikke ligefrem akut brug for det. MEN ikke desto mindre er VV Serum et virkelig godt produkt, især for dem, der (ligesom mig) føler et behov for lidt mere intensiv pleje. Serummet påføres inden creme. Man skal bruge meget lidt, så selv om 429 kroner virker som meget for 30 ml, er det altså et meget drøjt produkt.

VV Serum har en lysnende virkning og giver en mere ensartet hudtone, samtidig med at det har en anti-inflammatorisk effekt. Omega 3 og 6 modvirker, at elastin og kollagen forsvinder fra huden. Derved holdes huden mere spændstig og elastisk. VV Serum er især godt at bruge, hvis man døjer med røde knopper og indgroede hår.

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightThe Perfect V VV Cream Very V Intensive – 399 kr. for 50 ml

Okay, lad os lige få det sagt: VV Cream er et genialt navn! Her må jeg indrømme, at jeg trak på smilebåndene, men da også kun fordi det er så sindssygt fedt fundet på!

For mig er dette produkt star of the show. Ligesom med hudpleje føler jeg næsten, at jeg kan bruge hvilken som helst rens, mens cremen ultimativt er det, der tilfører min hud den pleje, den har brug for og afhjælper evt. problemer, jeg måtte have med den. Derfor er det selvfølgelig heldigt, at jeg er ret begejstret for effekten fra Very V Intensive!

Very V Intensive er en ekstra plejende creme til underlivet. Den indeholder bl.a. hyldeblomst, multebær, hybenolie og havtorn, som reparerer og nærer huden. Desuden indeholder den salicylsyre, som eksfolierer blidt og er med til at forhindre indgroede hår og knopper. Den regenererer hudens celler og har en helende virkning. Omega 3 og 6 booster huden og mindsker samtidig risikoen for tab af elasticitet og kollagen. Cremen trænger hurtigt ind i huden, som efterlades virkelig blød. Jeg er fan!

the perfect v, vv cream, pleje, intimpleje, intimsæbe, blog, blogger, anmeldelse, review, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightSelvom voksbehandling naturligvis er langt mere skånsomt for huden end eksempelvis barbering, er jeg selv plaget af meget sart hud, som jeg gerne vil give al den pleje, den har brug for. Jeg har været rigtig glad for at bruge min Miracullum-olie og scrub samt sæbe fra Pandhy’s, men jeg synes bestemt, at jeg opnår en endnu bedre effekt med The Perfect V. Siden jeg begyndte at bruge produkterne, er min hud blød og slet ikke irriteret. Indgroede hår og knopper er der nærmest intet af!

Samtidig med jeg vi anbefale alle at ty til voksbehandling frem for barbering, vil jeg anbefale The Perfect V til alle, som har interesse i at tage sig godt af det sarte område, som det jo er. Og så et lille opråb, nu vi er ved emnet:

Gør det for dig selv!

Jeg er faktisk relativt ofte blevet spurgt af veninder, hvorfor jeg fx gider smide 500 dask for en voksbehandling, når nu jeg ikke har en kæreste. Hvorfor ikke?! Jeg synes, det er så ærgerligt at have den holdning, at det er noget, man gør for andre. Ligesom jeg elsker at bruge penge på pænt undertøj eller barberer ben hver 3. dag er det noget, jeg gør for mig selv. For det føles bare godt at gøre sig lækker for sig selv! Husk det <3


Find bl.a. The Perfect V på hylderne i Magasin eller hos Nicehair.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shi_sõ