Avène hudpleje til uren hud

Test af Goodiebox – Del 9

goodiebox, goodiebox danmark, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, makeup blog, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Så er det endnu en gang blevet tid til månedens Goodiebox! Jeg er lidt sent på den i denne omgang, men jeg håber, at I stadig vil læse med. Januar er for mange en måned med en ny start og nye mål. Goodiebox’s fokus i denne måneds boks er lette og overskuelige “resolutions”, som skal resultere i bedre skønhedsrutiner. Nedenfor kan I læse lidt mere om de forskellige produkter som månedens boks indeholder. Jeg håber, at I kan lide det :)

goodiebox_02

Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes, vejl. udsalgspris 49 kr.

Renseservietter er super handy på farten eller når det skal gå lidt stærkt. Skal makeuppen hurtigt af er disse her ret fantastiske. Derudover dufter de af den klassiske Nivea-duft.

Natura Siberica Oblepikha Hand Cream, vejl. udsalgspris 29 kr.

I disse kolde tider er en håndcreme et must. Denne her er perfekt til håndtasken, da den ikke fedter. Så sidder man ikke med fedtede hænder on-the-go og skal vente på at cremen tørrer ind. Jeg er fan!

The Body Shop All In One Instablur Eyes, vejl. udsalgspris 155 kr.

Det her produkt er nok mit yndlings i denne måneds boks! Når det skal gå lidt hurtigt om morgnen er det altså lækkert med multitask produkter. Dette produkt kan bruges under øjnene til at dække mørke rander og til rødme. Derudover kan den også bruges som øjenskyggeprimer over øjenlåget.

Look Lips Lipgloss, vejl. udsalgspris 99 kr.

I 2016 var matte læber et kæmpe hit, men i 2017 er der fokus på glossy læber og her er denne fine pinke gloss fantastisk til håndtasken! Glossen er sheer, men kan sagtens stå mere frem med en læbestift under.

Être Belle Sheet Mask, vejl. udsalgspris 245 kr for 5 stk. 

Sheet masks er kommet for at blive. Jeg er i hvert fald kæmpe fan! Denne her giver glød, er fugtgivende og har opstrammende egenskaber.

Invisibobble The Traceless Hair Ring, vejl. udsalgspris 39 kr.

Hvis man har sprunget en eller to hårvask over, er en god hårelastik din bedste ven. Jeg elsker især de her ‘telefonledning’-agtige hårelastikker, som ikke efterlader en med hestehalehår. Et must!

Gosh Overnight Primer Oil Essence, vejl. udsalgspris 159,95 kr.

Denne her primer er ret interessant! Den skal bruges om aftnen og sørger for en gennemfugtig hud, som ser smukkere ud under makeuppen. Et lille tip: man kan putte et par dråber i sin foundation for et mere glødende look. Det skal jeg helt sikkert prøve :)

I kan læse mine tidligere Goodiebox indlæg HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER :) Hvis I også elsker at prøve nye skønhedsprodukter, så er Goodiebox måske lige noget for jer. I kan i hvert fald læse meget mere om Goodiebox og hvordan man tilmelder sig lige HER :)

Kærligst,

Caro

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avène hudpleje til uren hud