Jurlique Celebrating 30 Years

Test af Goodiebox – Del 2

Dem som ofte læser med herinde ved måske, at jeg for en måneds tid siden blev spurgt om jeg ville teste det kendte koncept, Goodiebox. Når man er sådan en beautylover som jeg er, var det selvfølgelig ikke noget, jeg sagde nej til ;) Jeg har skrevet lidt om, hvad det går ud på i mit første indlæg her, så hvis det lyder som noget for jer, så tag lige og kig med i det første indlæg eller gå ind på Goodiebox’ egen hjemmeside lige her :)

Goodiebox har i denne måned valgt at have fokus på stilikoner som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn og hvordan du selv kan komme til at føle dig som en lækker stjerne i rampelyset (haha) med nogle lækre definerede øjne og en statement lip!

goodiebox, goodiebox danmark, beauty, beautyblog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, makeup blog, caroline overgaard, skønhed

1. Lord & Berry Crayon Lipstrik Ekstra Matte, vejl. udsalgspris 150 kr: Jeg har aldrig før hørt om dette mærke! Det er lige præcis derfor jeg er vild med Goodiebox – man får nogle produkter fra mærker, man med stor sandsynlighed aldrig har hørt om før. Jeg er ikke den store læbestiftforbruger, faktisk er jeg mere til en winged liner eller smokey eyes, men smag og behag. MEN! Hvis jeg nu skal iføre mig læbestift, så er jeg altså mest til et mat look. Denne her har den fineste knaldrøde farve, og at den kommer i blyantsform er et endnu større hit for mig! Den er enormt cremet og føles slet ikke udtørrende. Rigtig godt produkt!

2. Gilda Cosmetic Revitalizing Mask, vejl. udsalgspris 285 kr: Hvis der er noget jeg elsker, så er det ny, lækker hudpleje! Denne her er ingen undtagelse. Vi har her at gøre med en fugtgivende maske, som er velegnet til selv følsom hud. Jeg har kun prøvet masken på hånden, så jeg kan ikke sige noget endnu om, hvad den gør for min hud, men jeg er ret sikker på, at den bliver et hit!

3. Inca Oil Pandora Oil 100 ml, vejl. udsalgspris 299 kr: Jeg elsker rejsestørrelser! Både fordi de er super handy at have med, når man er på farten eller skal ud og rejse, men også så man kan prøve et produkt ordenligt og derefter beslutte sig for, om man skal have den store størrelse, mega smart! Jeg elsker hårolier og bruger dem stort set hver dag i mit hår for at at undgå tørt og ødelagt hår. Denne her kan anvendes til alle hårtyper, fedter ikke, har anti-frizz kontrol og efterlader håret med en velplejet effekt. Derudover dufter den helt fantastisk!

4. Teeez Cosmetics Easy On The Eyes Eyepencil, vejl. udsalgspris 139 kr: En god sort eyeliner er et must i min makeuptaske. Jeg burger det stortset hver dag, da jeg nemlig er installeret med et par ret så store glugger, og derfor har jeg simpelthen brug for lidt definition på øverste vippekant. Jeg hader kohleyelinere, som er alt for hårde. Det er svært at arbejde med og føles heller ikke særligt rart at påføre. Denne her er super blød og cremet, lige som jeg kan lide det! Det eneste minus ved den er, at det ligner en af den slags, som man hverken kan spidse eller rulle op. Så synes jeg altså at det er lige lovligt voldsomt at den ligger til en pris af 139 kr… Men det kan selvfølgelig også godt være, at det er mig der tager fejl, og man faktisk godt kan bruge en blyantspidser med den… Jeg må prøve mig frem ;)

5. Goodiebox Eye Lash Curler, vejl. udsalgspris 49 kr: Jeg har altid haft et kæmpe love-hate forhold til øjenvippebukkere. På andre er det simpelthen så fint, åbner øjet og får en til at se langt friskere ud. Jeg har fra naturens side ret bukkede øjenvipper, så jeg har altså ikke brugt sådan en her siden jeg var 11 år og hev 7-8 øjenvippehår af med den (det er måske derfor jeg ikke har haft fingrene i en siden…). Camilla er dog storforbruger af disse små redskaber, så hun bliver sikkert rigtig begejstret for den :)

6. 2 numre af et valgfrit magasin, helt gratis! Hvis der er noget, jeg elsker, så er det nye, friske magasiner. Der er simpelthen ikke noget bedre. Der er bare det lille problem, at jeg med alderen er blevet enormt nærig, og jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at bruge penge på nye magasiner hver måned, så at man får to valgfrie med her, er efter min mening en kæmpe luksus!

 Her er nogle swatches af henholdsvis eyeliner, læbeblyant og ansigtsmaske :)

Jeg er stadig positivt overrasket over indholdet og mener stadig, at det er et rigtig fint koncept til de kvinder og piger, som gerne vil forkæle sig selv lidt med nye produkter uden at bruge alt for mange penge :)

– Caro <3

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jurlique Celebrating 30 Years