Skincare stuff #6 - Vichy Ideal Body

Søndagens loppehøst

I søndags var jeg forbi Remisen på Østerbro for at se, hvad deres loppemarked havde at byde på – og jeg var ikke skuffet! På en grå dag er det også meget smart med sådan et indendørs marked! Det kunne man dog ikke kalde den her søndag for ;)

Anyway, med 10 kroner i entrépris var der jo ikke meget at miste, så jeg begav mig rundt i hallen, der har omkring 100 stadepladser. Her kan I se hvad jeg fandt:loppemarked, mac shale, mac temptning, blog, modeblog, remisen, østerbro, københavn, loppemarkeder københavn

loppemarked, mac shale, mac temptning, blog, modeblog, remisen, østerbro, københavn, loppemarkeder københavn

En fin lille kitch skål, som bare ville passe så fint til de to lysestager jeg har herhjemme, og MAC øjenskygger i “Tempting” og “Shale”.

loppemarked, mac shale, mac temptning, blog, modeblog, remisen, østerbro, københavn, loppemarkeder københavn, zara, dress, kjole, wrangler, cowboyjakke

En cowboyjakke fra Wrangler og en lækker kjole fra en specialkollektion fra Zara, som jeg ikke kunne modstå.

Alt i alt er jeg virkelig glad for mine køb! Kjolen kunne måske godt have været en størrelse større, men i og med, at den er så stretchy, går det jo lige. Og så satser jeg da alligevel også på nogle flere ture på løbebåndet, såå ;) En cowboyjakke var virkelig tiltrængt i garderoben, og så er det skønt, at jeg lige kunne få to billige MAC-øjenskygger til paletten, endda i farver, som jeg havde på ønskelisten.

Kan I lide det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skincare stuff #6 - Vichy Ideal Body