Bløde ben for de utålmodige

Sleep tight / wake well

solaray, energy, sleep, solaray sleep, solaray energy, kosttilskud, søvnmangel, søvnproblemer, svært ved at stå op, ekstra energi, piller, naturmedicin, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhedsblog, helse

Kender I det, når man ikke lige får nok timer på øjet om natten? Når der bare sker lidt for meget til, at man kan falde til ro, eller man simpelthen kommer for sent i seng … Ja, ikke? Hvad enten du har brug for hjælp til en rolig søvn eller ekstra energi, når du vågner om morgenen, findes der nogle rigtig gode naturlige kosttilskud derude, som kan komme dig til undsætning. Solaray er bestemt en af sværvægterne på markedet, når det kommer til naturmedicin og kosttilskud, det både hvad angår kvalitet og variation.

Jeg har selv for nyligt gennemgået en periode både med forandringer og følelsesmæssige udfordringer, som især kunne holde mig vågen om natten, fordi det er her, spekulationerne vælger at fylde mest. Kender I det? Derfor følte jeg både, at jeg havde brug for hjælpemidler til at falde til ro og sove bedre, men også til at blive kvikket op om morgenen. Og det fik jeg så fingrene i!

Solaray Sleep Blend (150 kr. for 100 kapsler)
Disse (ikke så velduftende) kapsler er en urtekombination bestående af bl.a. baldrian, humle og en del andre urter, der i deres kombination hjælper til at få kroppen til at slappe af. Tager man 1-2 kapsler en times tid inden sengetid, vil jeg bestemt mene, at de hjælper mod indsovningsbesvær, som man så fint kan kalde det. Med andre ord hjælper de én til at falde til ro, og selv har jeg også oplevet at sove bedre igennem hele natten i de perioder, hvor jeg er plaget af urolig søvn og indsovningsbesvær.

Solaray All Energy (260 kr. for 120 tabletter)
Dette kosttilskud består af fire såkaldte energiurter: schisandra, rosenrod, russisk rod og astragel samt L-Carnithin, vitaminer og mineraler. Sammensætningen gør, at kroppen får et mærkbart energitilskud til den fysiske ydeevne. Det gør kosttilskuddet fordelagtigt både på hverdagsmorgener og inden sportsudøvelse. Med andre ord egner de sig særligt til os, der savner ekstra overskud og energi i hverdagen.
Jeg synes personligt, at det er svært at vurdere, hvorvidt de har en mærkbar effekt eller ej, hvorimod det er nemt at mærke effekten fra de beroligende Sleep-kapsler. Det er jo svært at sige om det er kaffen, den grønne te, den der følelse af bare lige at skulle vågne, eller om det rent faktisk er tabletterne, der virker, når man får samlet ekstra energi. Ikke desto mindre har jeg i hvert fald oplevet en positiv effekt de dage, jeg har taget dem, så det har jeg også tænkt mig at fortsætte med, når jeg har brug for det :-)

Solaray forhandles i de fleste helseforretninger (fx. Helsam og Helsemin) samt Matas.

Jeg er stor fan af naturmedicin og urtebaseret kosttilskud i og med, at ingrediensernes naturlige fremkomst i langt de fleste tilfælde ikke kan have andet end god effekt på kroppen, eller i al fald neutral, modsat rigtig medicin, som jo altid er omdiskuteret i den ene eller anden forstand.

Hvordan har I det selv med urtebaseret medicin og kosttilskud generelt? Tror I på det? ;-)

 

2 kommentarer

 • Jeg spiser solary’s all omega kapsler, klart den bedste olie kapsel jeg har prøvet. Personligt vil jeg hellere prøve fx baldrian af, inden jeg ville søge sovemedicin.
  God dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke prøvet dem endnu, men er fan af, at det er en blanding af flere forskellige omega-olier og ikke kun omega-3! De skal klart prøves på et tidspunkt ;-)

   Jeg havde det på helt samme måde, hvilket er grunden til jeg har tyet til Sleep-tabletterne frem for rigtig sovemedicin, hvor baldrian nok er den mest aktive ingrediens. Det har den beroligende effekt, man har brug for – i hvert fald i tilfælde som mit, hvor der er tale om en mildere grad af søvnbesvær. Sovemedicin er lige lidt mere alvorligt, synes jeg :D

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde ben for de utålmodige