Et ekstra trin i min hudplejerutine, der kan mærkes

Skønhedsfavoritter i 2019

Jeg er tilbage på pinden efter en travl juletid – og hvad kan være et bedre indlæg at starte det nye år med end mine 2019 favoritter?

Jeg har gået og tænkt og skrevet ned, og det er ikke nemt! Ofte er der jo flere produkter i samme kategori, der har imponeret. Men her er de – mine absolut yndlingsprodukter og dem, jeg har brugt mest, i 2019!


Hudpleje

Min hudplejerutine er noget af det allerhelligste for mig. I år har jeg været opmærksom på aktive ingredienser mere end nogensinde og lært meget mere om, hvad de kan for mig.

Min hud er kombineret til tør, og mine primære bekymringer er ujæn hud/hudtone, tør og træt/mat hud. Jeg går derfor efter produkter, der kan give min hud fugt – og holde den fugtet – og masser af glød.

Rens: Filorga Oxygen Glow Clean

Filorga Oxygen-Glow Clean 125 ml

175 kroner
Jeg har været virkelig glad for denne rensegel. Den udtørrer ikke – tværtimod – og så er den så mild ved huden, at den også kan bruges til at tage min øjenmakeup. Jeg har skrevet mere om den i mit indlæg om Filorga her :-)

Toner/Essence: Ling Replenishing Hydrator

400 kroner
Selv om jeg har brugt skintonic, så er det pt. ikke noget, der er nødvendigt for mig i min hudplejerutine. Til gengæld er jeg blevet sindssygt glad for Lings Replenishing Hydrator, der også ville gå under kategorien “Essence”. Essence – og det her vidunder – har jeg også skrevet om for nyligt lige her.

I bund og grund er Replenishing Hydrator et produkt, der sørger for at fugtmætte min hud allerede før jeg bruger serum og creme. 400 kroner lyder måske lidt pebret, men man får altså 200 ml af det drøje produkt.

Serum: Rodial Vit C Drops

Billedresultat for rodial vit c drops

700 kroner
Det var svært at vælge mellem Advanced Night Repair og denne, som jeg for nyligt er begyndt at bruge, men jeg synes, Rodials Vit C Drops fortjener lidt opmærksomhed. Vit C Drops er en koncentreret serum med 6% C-vitamin, der er kendt for sine udglattende egenskaber og virker fantastisk på ujævn hudtone/pigmentering og kedelig hud. Med andre ord bidrager C-vitamin til en smuk udstråling, og denne serum altså ligeså!

Rodial er et af de dyrere brands, men man behøver kun 3-5 dråber af denne, så den holder nu engang ret længe.

Creme: MUTI Skincare Anti-Age Day Cream SPF 20 og Night Cream Plus 

375/475 kroner
Det er vist ingen hemlighed, at jeg er rigtig glad for MUTI Skincare, som jeg i år har brugt igen. Jeg er sindssygt begejstret for både dag- og natcremen. Night Cream Plus er ekstra nærende, hvilket jeg virkelig er fan af. Selv om Anti-age ikke er noget, jeg går efter overhovedet, så kan de her bare noget. De bygger da også på retinol, niacinamid (vitamin B3) og C-vitamin), så måske er det ikke så mærkeligt, at min hud elsker dem. Jeg synes altså også, at prisen er ret god for den kvalitet, man får.

I hvert fald: kæmpe anbefaling til Muti herfra, som jeg har skrevet endnu mere om her.

Øjencreme: Glossier Bubblewrap

Relateret billede

210 kroner
Hvis du bruger øjencreme, så sender jeg altså en varm anbefaling afsted efter Glossiers Bubblewrap. Her er jeg virkelig fan af, at cremen kommer på pumpe. Den gør det også rigtig godt på læberne, hvor den har en let “plumping” effekt.

Ansigtsolie: Smuuk Skincare HydroBalance Oil

Smuuk Skin HydroBalance Oil 30 ml

550 kroner
Lad mig starte med at slå fast, at du ikke behøver betaler 550 kroner for en ansigtsolie. En jojobaolie fra helsebutikken (som koster under 100 kroner) kan også gøre det rigtig godt. Er du til luksus, pæn emballage og velduft, vil du dog måske alligevel finde HydroBalance olien fra Smuuk Skincare interessant. Det er ren velvære for mig, når jeg bruger denne her, der dufter så skønt af citrus (så du skal altså heller ikke være bange for æteriske olier), som det afsluttende trin i min hudplejerutine om aftenen. Den forsegler fugten i min hud, som derfor ikke tørrer ud i løbet af natten. Netop pga. førstnævnte er jeg ikke sikker på, jeg ville købe den igen, fordi jeg personligt kan være lidt nærig på det punkt, men jeg har været virkelig glad for den.

Mist: Caudalie Beauty Elixir

Caudalie Beauty Elixir 100 ml.

360 kroner
Også lidt af et luksusprodukt, men ikke desto mindre en stor favorit hos mig. Den er helt perfekt frisk, både i sin lette duft og effekt på ansigtet, hvor den kan bruges både som setting spray og i løbet af dagen.

Selvbruner: James Read H2O Tan Drops Face

James Read H2O Tan Drops Face 30 ml

300 kroner (150 hos Matas lige nu!)
Jeg vil helst ikke gå på kompromis med min øvrige hudpleje, når det gælder selvbruner, og derfor elsker jeg produkter, jeg kan blande med min sædvanlige hudpleje. Jeg blander som regel denne med min serum (og ikke min creme), fordi konsistensen er tynd og derfor nemmere at mixe med noget lignende.

H2O Tan Drops fungerer bare og giver den fineste, gradvise glød uden at se fake ud.

Ansigtsmaske/treatment: Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Billedresultat for peter thomas roth pumpkin enzyme mask

500 kroner
Jeg har aldrig været så glad for en ansigtsmaske, som jeg er blevet for PTR’s Pumpkin Enzyme Mask. Jeg forstår virkelig godt, hvorfor den er så populær.

Pumpkin Enzyme Mask er en effektiv peeling-maske, der eksfolierer i tre niveauer med AHA-syre, græskaenzymeer og krystaller af aluminiumoxid. Den gør et virkelig fantastisk arbejde for en kedelig teint, og min hud føles instant glat og glowy, når jeg bruger den. Jeg kommer helt sikkert til at købe den selv, når jeg har brugt denne op!

Jeg vil også gerne lige pointere, at man får 150 ml i dette produkt. Ofte får man 50-75 ml i en ansigtsmaske, så hvis man regner lidt på det, er 500 kroner altså ikke så dyrt, som det først lyder.

Sheet masks: Oh K!

Oh K! Gold Dust Hydrogel Mask 22ml

Fra 30 kroner
Jeg elsker en god sheet mask, men det er altså ikke alle, der mestrer kunsten. I år har jeg stiftet bekendtskab med det koreanske mærke Oh K!, der laver nogle helt fantastiske sheet masks. Jeg har ikke lyst til at sætte mig på en bestemt maske derfra; jeg vil bare gerne anbefale brandet i sin helhed. Jeg har nemlig ikke prøvet noget derfra, jeg ikke kunne lide :-)


Makeup

Primer: Clarins SOS primer “00 Universal Light”

Clarins SOS Primer 00 Universal Light

270 kroner
Uha, der har været mange gode primere på mit ansigt i årets løb (se en opsamling her), men denne her er klart den, jeg har brugt mest. Clarins’ SOS Primer lægger for mig den perfekte base, og “00 Universal Light” er perfekt til os, der sætter pris på et glowy (ej at forveksle med fedtet) look. Elsker!

Foundation: Estée Lauder Double Wear Foundation

Billedresultat for estee lauder double wear foundation

380 kroner
2019 blev året, hvor jeg fik fingrene i Estée Lauders Double Wear Foundation, der i mange år har været en af de bedst sælgende på markedet. Faktisk kom den første Double Wear foundation ud i 1997!

Vi kommer ikke uden om det. Dette er i mine øjne en foundation, som alle burde eje. Med sin medium til fulde dækkeævne, lange holdbarhed og matte finish er det som regel ikke den foundation, jeg griber ud efter til hverdag, men når der skal ske noget og jeg skal se godt ud hele dagen/aftenen, så er jeg aldrig i tvivl om mit foundationvalg. Double Wear er lige så god, som den lover, og jeg forstår godt, at den har så mange fans. Nu er jeg i hvert fald en af dem!

Concealer: L’Oréal Infallible More than Concealer

Billedresultat for Infaillible More Than Concealer

110 kroner
Jeg kommer til at købe denne her igen og igen. Det er en fantastisk concealer, hvis du er ude efter høj dækkeevne. Selv bruger jeg den under øjnene, hvor jeg er glad for, den ikke får min hud til at se tør eller cakey ud. Jeg har prøvet andre concealere, som kan måle sig med denne, men ikke prismæssigt. Du får virkelig value for money her!

Pudder: Make Up For Ever Ultra HD Microfinishing Loose Powder

Make Up Forever Ultra HD Microfinishing Pressed Powder

295 kroner
Det er lidt forskelligt, hvilken pudder jeg bruger til hvilke lejligheder, men hvis der er én, jeg kan regne med, så er det den her. Den sætter makeup’en så fint og holder rigtig godt på den – dog med en mere mat finish.

Bronzer: Benefit Hoola Bronzer

310 kroner
Den her har jeg faktisk ikke nævnt særligt meget, men ikke desto mindre er det den bronzer, jeg har brugt mest og bedst kan lide. Her går både nuance, pigmentering og holdbarhed op i en højere enhed. Produktet er desuden mat og uden shimmer – lige som en solskinspudder bør være i mine øjne.

Blush: GOSH I’m Blushing “002 Amour”

GOSH I'M BLUSHING - 002 Amour

80 kroner
Dette er en blush lige efter min smag. Den er perfekt pigmenteret, uden glitter som jeg foretrækker det (den del klarer min highlighter) og bare virkelig god til prisen. Kæmpe anbefaling herfra!

Highlighter: Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit

Billedresultat for Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit

519 kroner
Her har jeg valgt en palette. Ikke et nyt produkt for mig, men bestemt stadig den palette, jeg oftest tager fat i, når der skal highlighter på. Jeg burde nok udvide min horisont lidt, men altså – Anastasia kan bare noget med highlightere (og bryn .. og øjenskygge)!

Setting Spray: Urban Decay All Nighter Setting Spray

Billedresultat for Urban Decay All Nighter

215 kroner
En trofast makker, når min makeup skal holde, er All Nighter fra Urban Decay. Jeg bruger den ikke hver dag, for den lukker jo på sin vis huden inde, men når jeg skal ud eller har en lang dag, så er den uundværlig. Jeg plejede ikke at tro på setting spray, men den her har virkelig overbevist mig om, at de kan gøre en forskel.

Brynprodukt: Nyx Micro Brow Pencil “Taupe”

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil Taupe

90 kroner
Jeg har prøvet rigtig mange brynprodukter – både pudder, pomade og pencil, dyre og billige. Ét produkt har jeg dog været særligt glad for, og det er den her. Nyx’ Micro Brow Pencil minder meget om Anastasia Beverly Hills’ Brow Wiz, som også er helt fantastisk – den koster bare det halve. “Taupe” er den helt rigtige farve til mig og mit blonde hår, da den ikke er for mørk og er kold i tonen.

Brow gel: Kenny Brows Clear Brow Gel

KENNY ANKER KENNYBROWS, Clear Brow Gel

Den danske bryn-guru Kenny Anker arbejder på en serie af brynprodukter, og i 2019 blev det første lanceret, nemlig hans Clear Brow Gel. Hvis der er noget, jeg har lært, så er det, at der er forskel på brow gels. Denne her gør det rigtig godt med at holde formen, og det uden at brynene føles stive eller sticky.

Øjenskygge: Clarins Ombre Sparkle “101 Gold Diamond”

Clarins Ombre Sparkle Powder Eyeshadow 1,5 gr. - 101 Gold Diamond

200 kroner
You’re welcome. Seriøst. Jeg ELSKER den her glitter til øjnene! Den er superpigmenteret, drysser ikke og er bare så sindssygt smuk at se på. Mere kan jeg ikke rigtigt sige, men du kan prøve at se denne video, hvor jeg forsøger at flashe øjenskyggen.

Gold Diamond ser ud til at være udsolgt de fleste steder, men farven “Peach Girl” kan stort set det samme, og så findes den også i den smukkeste midnatsblå.

Cremeøjenskygge: Chanel Ombre Première “820 Memory”

Billedresultat for chanel ombre premiere memory

225-260 kroner
Det er ikke snyd at vælge to øjenskygger, når den ene er en cremeøjenskygge, vel? 😂
I hvert fald fortjener denne også lidt opmærksomhed, da det er blevet en af mine store hverdagsfavoritter. Den har den helt perfekte brune nuance, der hverken er for kold eller for varm og heller ikke er for mørk. Den gør sig virkelig godt både som base og for sig selv.

Jeg tror, jeg skal prøve denne her i flere farver i 2020!

Øjenskyggepalette: Noele Beauty Afterglow Eyeshadow Palette

350 kroner
Et nyt dansk brand, der så dagens lys i år, er Noele Beauty, som jeg også har skrevet om her. Paletten indeholder de smukkeste farver i shimmer, metallic og matte finishes. De er alle varme i tonen og kan skabe nogle virkelig smukke looks. For kvaliteten og antallet af øjenskygger (15) synes jeg, 350 kroner er en rigtig god pris!

Mascara: Sensai Mascara Lash Volumiser 38C

Den her mascara gør det hele for mig. Længde, volumen, intens sort farve og ikke mindst en sindssygt god holdbarhed!

Eyeliner: Bobbi Brown Dual-Ended Long-Wear Liquid Liner “Cioccolato/Frizzante”

Billedresultat for Bobbi Brown Dual-Ended Long-Wear Liquid Liner cioccolato

220 kroner
Min yndlings flydende eyeliner nogensinde. Kvaliteten er så god, den er nem at bruge og holder sindssygt godt. Den er på tilbud til 220 kroner lige nu, så noget tyder på, den udgår. Shiiaat … skulle man lige stocke up?

Læbestift: L’Oréal Color Riche Plump & Shine “106 Pitaya Plump”

Billedresultat for Color Riche Plump & Shine 106 Pitaya Plump

120 kroner
Jeg nævnte også denne læbestift i mine juli-favoritter, og jeg har fortsat været virkelig glad for den. Senest havde jeg den smukke pink her på til nytår, og jeg elsker den. For mig er det en ideel læbestift, fordi den fugter frem for at tørre ud. Jeg ved, at andre foretrækker en mat, langitdsholdbar læbestift, men jeg vil hellere påføre flere gange og så være sikker på, det ser godt ud.

Tool: Beautyblender Liner.Designer

Billedresultat for beautyblender liner.designer

229 kroner
229 kroner er i virkeligheden lidt pebret for et lille stykke silikone, men hvis jeg skal tælle, hvor mange gange, den her har reddet min makeup, er det hver en krone og mere værd! Man bruger det lille silikonestykke til at forme sin eyeliner, så den kan blive helt jævn og skarp. Works every time.

Børste (foundation): Nilens Jord Pure Collection Flat Cut Brush

Nilens Jord Pure Collection Flat Cut Brush 184

175 kroner
En god børste har meget at sige, når det kommer til at lægge en pæn makeup. Jeg bliver ikke let tilfreds når det kommer til foundationbørster, men den her gør det for mig! Jeg bruger stort set ikke andet til at påføre flydende foundation med.

Børste (highlighter): Luxie 504 Large Angled Brush

Luxie Rose Gold Large Angled Face Brush 504

Ca. 110 kroner
Det her er nok den børste jeg bruger mest konsekvent. Selv om den (åbenbart) slet ikke er målrettet highlighter, så gør den det helt perfekt netop hertil. Børsten er blød og tager den helt rigtige mængde produkt op, mens størrelsen i min optik er perfekt til at påføre highlighter på kindbenene.

Neglelak: Essie “Summer Soul Stice”

Essie Neglelak 648 Summer Soul Stice

100 kroner
Denne farve er helt klart årets lancering i mine øjne. Den helt perfekte lysegule nuance, som klart har været en mangelvare på markedet. Jeg var med, da Essie fejrede lanceringen af deres Midsommer-kollektion, og der var denne her virkelig star of the show – helt forståeligt!


Krop

Shower gel: Benamôr Jacarandá Shower Gel

JACARANDA SHOWER GEL

130 kroner
Jeg er virkelig vild med portugisiske Benamôr. Både deres cremer og shower gels er skønne og dufter fantastisk! Jeg kunne sagtens finde på at købe deres shower gel igen – man får trods alt 500 ml for de 130 kroner.

Body Scrub: & Other Stories Sicilian Sunrise Body Scrub

95 kroner
I mine øjne har denne her body scrub den helt perfekte konsistens og mængde af skrubbekorn. Jeg har længe været glad for & Other Stories’ body scrubs, og Sicilian Sunrise dufter simpelthen så fantastisk af frisk citron. Jeg elsker at bruge den!

Creme: The Body Shop Almond Milk & Honey Body Butter

Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 200ml

Jeg er ikke særligt svær at tilfredsstille, når det kommer til fugt til kroppen. Det vigtige for mig er egentlig bare, at min hud bliver gennemfugtet (jeg har lidt tør hud), og så må cremen egentlig gerne være lidt tyk. Derfor kan jeg rigtig godt lide The Body Shops body butters, og Almond Milk & Honey gør det godt!

Selvbruner: St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse

St. Tropez Express Bronzing Mousse (200ml)

Ca. 300 kroner
Jeg har prøvet rigtig mange selvbrunere, og der er også rigtig mange, som jeg er virkelig tilfreds med. Denne tager dog 1. pladsen. Jeg skal ikke vente længe på resultatet, som altid er godt.

Fodcreme: Ecooking Natcreme til fødder

Ecooking Natcreme til fødder - 100 ml

 

229 kroner
Jeg er glad for fodcreme, for mine fødder bliver virkelig tørre, især i vintermånederne. Jeg bruger det altid om aftenen med en sok, så en natcreme til fødderne, som Ecooking har lavet det, er helt perfekt! Den dufter dejligt af eucalyptus og menthol, så den føles dejligt frisk – og så er den supernærende med både blødgørende og eksfolierende ingredienser.


Hår

Shampoo: Antonio Axu Silver Shampoo

Antonio Axu Silver Shampoo Cool Purple

Der er ikke nogen “normal” shampoo, der ligefrem har væltet mig bagover i år, men denne silver shampoo fra Antonio Axu er jeg virkelig glad for. Den er effektiv, og mit hår får det ønskede, kolde skær bare efter én vask.

Hårkur: Hårklinikken Hair Mask

298 kroner
Klart den mest nærende hårmaske, jeg har oplevet. Læs mere om den i mine oktober favoritter her :-)

Leave-in balsam: Philip B Lovin’ Leave-in Conditioner

239 kroner
Mit hår er meget tørt fra naturens side, så jeg bruger stort set altid en leave-in balsam, selv om jeg har brugt balsam eller kur i badet. Denne her elsker jeg. Philip B gør det bare godt, og de får sgu ikke nok opmærksomhed.

Tørshampoo: Toni & Guy Glamour Sky High Dry Shampoo

60 kroner
En virkelig god tørshampoo – til en god pris! Denne her giver også god volumen, der som regel er grunden til, at jeg bruger tørshampoo. Jeg bruger det nemlig mere som et stylingprodukt.

Stylingprodukt: Maria Nila Quick Dry Heat Spray
(inden føntørring)

Billedresultat for maria nila quick dry heat spray

189 kroner
Jeg bruger konsekvent denne her hver gang, jeg føntørrer mit hår. Den dufter SÅ godt, og så virker den faktisk – mit hår tørrer hurtigere, når jeg bruger den.

Hårspray: Revlon Style Masters Hairspray Modular 2

Revlon Style Masters Hairspray Modular 2 500 ml (U)

159 kroner (på tilbud til 89 kroner!)
Der er ikke så meget at sige – det er en hårspray, og den gør hvad den skal, og det gør den godt. Bum.


Duft

Parfume: RPL Parfums XIII Eau D’Ambre

Billedresultat for RPL XIII - EAU D'AMBRE

1120 kroner
Jeg har fået tilsendt SÅ mange nye dufte i år – og rigtig mange af dem har også fået superfin omtale herinde eller på Insta. Derfor kommer det måske også som en overraskelse, at mit valg falder på en parfume, der på ingen måde er ny for mig, og som jeg slet ikke har snakket om for nyligt.

Faktisk skrev jeg om RPL parfumen første gang i 2017. Siden er der gået lang tid, hvor jeg slet ikke har brugt den, men i år har jeg genopdaget den. Den har overlevet fire flytninger, og den smukke flakon er lidt medtaget, men indholdet er stadig lige så godt.

Der er så meget ved den her parfume, der taler imod, at jeg skulle kunne lide den. Tonkabønne, vanilje, rav, tobak og cedartræ er normalt noter, jeg holder mig væk fra, men der er et eller andet her, der gør, at jeg knuselsker den. De øvrige noter løfter parfumen til et andet niveau, og på mig virker den elegant og lidt maskulin trods sin tunge karakter. Jeg får komplimenter hver gang jeg bruger den, og jeg elsker at dufte den på mig selv. Desuden holder den virkelig længe, og man skal ikke bruge mange sprøjt.

Årets lancering: N.C.P. Olfactives

Billedresultat for ncp olfactives

Der er et andet brand, som vandt en særlig plads i mit hjerte i år, og det er N.C.P. Olfactives. Så de fortjener også en plads på denne liste :-)

Jeg vil holde teksten kort, for du kan læse mit fulde (og dybdegående) skriv om N.C.P. lige her.


Puha! 2790 ord blev det til. Det har taget mig et par dage at færdiggøre dette indlæg, så jeg håber virkelig, du kan bruge det til noget! <3

Hvad har været dine favoritprodukter i år? Har vi mon nogle tilfælles?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ekstra trin i min hudplejerutine, der kan mærkes