Sig farvel til tør og irriteret vinterhud med Trixera

Simple, fresh everyday makeup

nars man ray, nars x man ray, nars man ray highligter, smashbox full exposure, smashbox primerizer, udin minerals norrsken, benefit hoola, nars orgasm, benefit high brow, kelley baker tinted brow gel, anastasia beverly hills brow definer, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, makeup, naturlig makeup, skønhed, dk

Især siden jeg begyndte på lash extensions er mængden af hverdagsmakeup, jeg bruger, blevet minimal. Jeg vågner op med bambiøjne hver dag, og ligeledes har min hud en god periode, hvorfor jeg ikke føler noget behov for at “pakke den ind”. Derfor er det som regel glød og bryn, jeg fokuserer på, når jeg skal ud af døren om morgenen. Nogle gange, som her, gør jeg en lille smule ekstra og går ind med øjenskygge og en let dækkende foundation også.

Det perfekte hverdagslook

Hvis man er til naturlig, frisk makeup, synes jeg dette look spiller 100%! Derfor ville jeg da lige dele det med jer. Jeg har brugt nogle af de allerbedste produkter fra makeuppungen, så alle produkterne nedenfor er hermed kvalitetsstemplet! Nogle af dem er nyheder, som jeg virkelig synes, I skal holde øje med i butikkerne :-)

nars man ray, nars x man ray, nars man ray highligter, smashbox full exposure, smashbox primerizer, udin minerals norrsken, benefit hoola, nars orgasm, benefit high brow, kelley baker tinted brow gel, anastasia beverly hills brow definer, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, makeup, naturlig makeup, skønhed, dk

Det har jeg brugt

Ansigt

 • Smashbox Photo Finish Primerizer
  Denne primer er så fugtgivende, at den faktisk kan erstatte din dagcreme, og jeg har på billedet ovenfor sat den på prøve. Med andre ord er primeren det eneste, jeg har brugt for at fugte min hud denne dag, og den holder altså, hvad den lover! Photo Finish Primerizer indeholder bl.a. hyaluronsyre og niacinamid.
 • IDUN Minerals Norrsken Foundation i farven Freja
  En let dækkende foundation, som giver glød og ensartet hudtone. Det er faktisk den eneste foundation, jeg bruger for tiden.
 • Millesis Active Eye Light Corrector i 101
  Den her har jeg vist snakket en del om efterhånden. Simpelthen bare den bedste under-eye concealer, du kan finde!
 • Benefit Hoola
  Lad mig sige det sådan, at jeg forstår hypen omkring denne her. Den er alt, hvad man kunne ønske sig af en bronzer!
 • Nars Orgasm Blush
  Det er første gang, jeg prøver denne blush, som man jo virkelig også har hørt meget om – og jeg er vild med den!
 • Nars x Man Ray highlighterDouble Take
  Denne highlighter er blandt Sephoras julenyheder og findes snart i butikkerne. I skal nok komme til at høre mere om den, for jeg kan slet ikke få hænderne ned over hverken udseende eller indhold! Hold nu fest, hvor er den fantastisk.

Øjne

 • Smashbox Full Exposure palette
  Her er endnu en favorit, jeg for nyligt har taget til mig. Paletten er perfekt til at skabe hvilket som helst look – om det skal være mat, shimmery, smoky eller naturligt – den kan bare det hele!
  Her har jeg brugt M3 over hele øjenlåget, S2 i yderste øjenkrog og under øjnene samt S4 i inderste øjenkrog.

Bryn

 • Anastasia Beverly Hills Brow Definer Dark Brown
  Jeg har opdaget mange nye produkter til brynene på det seneste, og denne er blandt favoritterne. Den kan virkelig meget, og så er den også relativt idiotsikker ;-)
 • Kelley Baker Tinted Brow Gel
  Jeg har også skrevet om denne brow gel her, og jeg er stadig stor fan. Den er fantastisk både for sig selv og som setting gel, afhængigt af hvor dramatiske bryn, man går efter.
 • Benefit High Brow
  En cremet highlighter blyant, som nemt blender ind, lysner og løfter brynene.

Læber

nars man ray, nars x man ray, nars man ray highligter, smashbox full exposure, smashbox primerizer, udin minerals norrsken, benefit hoola, nars orgasm, benefit high brow, kelley baker tinted brow gel, anastasia beverly hills brow definer, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, makeup, naturlig makeup, skønhed, dk

Hvad synes I om looket her? Og hvad er jeres go-to look? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig farvel til tør og irriteret vinterhud med Trixera