Louise Roe candlelight

Sephora Spring Collection

sephora, sephora spring, sephora spring collection, marc jacobs spring, guerlain spring, human + kind, make up for ever spring, nars spring, caviae moisture intense oil, kat von d, too faced spring, beautyblog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, caroline overgaard, skønhedsblog, makeupblog

Det er ikke fordi jeg/vi deler særlig mange af de arrangementer, vi tager til, men jeg er simpelthen nødt til at dele det her med jer! I går var jeg til det fineste event ever for at se på forårsnyheder fra Sephora, Too Faced, Kat Von D, Marc Jacobs, Human+Kind, Nars, Guerlain, Make Up For Ever, Benefit, Formula X, Alterna og, som noget helt nyt i Danmark, Peter Thomas Roth. Der var lækre drinks, små fine kager, pastelfarver all over og smukke folieballoner i sølv og pink, jeg var vild med det!

Jeg fik set på en masse af de fantastiske produkter, som snart rammer Sephora butikkerne, og glæder mig helt vildt til at teste nogle af produkterne. Jeg vil løbende komme op med nogle reviews, swatches og looks med produkterne her på bloggen, så stay tuned!

Rigtig god fredag til  jer alle!

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louise Roe candlelight