De første trin til flot hud: Renseprodukter fra Akademikliniken

Sephora christmas gift sets #2: Kat von D Liquid Lipstick kit

kat242

Så er det igen tid til at vise lidt lækkerier frem til jer fra Sephoras julekollektion. Måske I kan blive inspireret til julegaver til en mor, søster, veninde eller ja… Måske til jer selv ;)

Vi skal igen kigge på lidt lækkert lir til læberne, og i denne omgang er det intet mindre end liquid lipsticks fra cool cat Kat Von D. Selv er jeg jo ikke den vildeste læbestiftlover, men derfor skal I jo ikke snydes for disse flydende læbestifter af aller højeste kvalitet.

I dette sæt får man hele otte af Kats Everlasting Lipsticks i mini size versioner – herunder to nye nuancer “Path” og “Roxy”. Der er farver til enhvers ønske i det her sæt! Personligt ville jeg aldrig bruge den helt pink eller mørke lilla (mest fordi jeg forevigt sværger til det naturlige look og er lidt af en bangebuks, når det kommer til læbestifter), men hvis man er til den slags, vinder de her altså!

Jeg må sige, at hypen på disse læbestifer passer. De er SÅ pigmenterede, nemme at påføre og sidder virkelig pænt på læberne hele dagen, også selvom at de har en mat formular, der jo ellers tit forbindes med at være udtørrende.

kat241

Fra venstre mod højre: “Path”, “Santa Sangre”, “Backstage Bambi”, “Echo”, “Roxy”, “L.U.V” og “Lovesick”.

Jeg har især været vild med at bruge “Lovesick” på det seneste (surprise). Især til aftenarrangementer eller byture, fordi den slet ikke rykker sig på læberne!

kat243

Det her sæt er helt genialt, hvis man gerne vil udfordres med forskellige farver uden at skulle betale for en fuld størrelse. Hele sættet ligger til en pris af 360 kr og fås eksklusivt hos Sephora nu!

Har I selv prøvet disse fantastiske liquid lipsticks?

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første trin til flot hud: Renseprodukter fra Akademikliniken