Get glowing: Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil

SARD Kopenhagen Rose Water Elixir

sard hudpleje, sard kopenhagen, sard kopenhagen hudpleje, sard kopenhagen skincare, sard kopenhagen rose water elixir, bblogger, bbloggers, beauty blog, skønhedsblog, makeup blog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Ansigtsvand har været ret hypet de sidste par måneder og jeg er altså også fan af dem :) Denne her fra SARD Kopenhagen har fået ret meget omtale rundt omkring, og jeg tænkte, at nu måtte jeg altså også prøve den. Denne ansigtsvand indeholder rosenvand, som både indeholder antioxidanter og vitaminer, skulle siges at afhjælpe og mindske ældningstegn og give huden en masse fugt og næring.

Jeg bruger produktet i løbet af dagen, når jeg lige har brug for en hurtig “pick-me-up” eller efter jeg har lagt min makeup, for at looket ser mere naturligt ud :)

Produktet ligger til 189 DKK for 100 ml, hvilket jeg synes er en ret fornuftig pris.

Jeg har for en lille måneds tid siden lavet en guide her på bloggen til, hvordan man laver sin egen ansigtsvand, hvis budgettet ikke lige er til det, HER  bare et lille tip!

Xx Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get glowing: Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil