SEPHORA 4 Eye Look Books

Projekt ny garderobe #1

 left to right: 1 here – 2 here – 3 here – 4 here – 5 here
6 here – 7 here – 8 here – 9 here – 10 here – 11 here – 12 here

Den sidste tid har jeg tænkt meget over min stil og min garderobe. Selv om jeg har meget tøj, har jeg tit haft følelsen af, at jeg bare mangler. Det er gået op for mig, at det jeg mangler, er flere, lækre basisvarer. For det er det, jeg bedst kan lide at gå i. Så jeg har sat et nyt projekt i gang. Jeg skal transformere min garderobe lidt. Frem for sæsonbundne varer, der er i stor “risiko” for at gå af mode igen, vil jeg begynde at købe ting, som er alsidige, og som holder sæson efter sæson. Jeg har det klart bedst i tøj, som er komfortabelt, og selvom collagen her er meget sort/hvid, behøver det jo ikke, at være kedeligt. Man ser nu engang bedst ud, når man kan lide det, man har på og føler sig godt tilpas i det. Det vil jeg klart tænke mere over nu! Det er også dejligt at have en garderobe, der bare holder – kan I følge mig?

Jeg tror, at jeg løbende vil følge op på mit nye projekt med flere collager og nye køb. Her får I i hvert fald den første. Jeg er så vild med strikken fra Cos, og så gad jeg også godt have et par løse sorte bukser. Alt i collagen er faktisk højt på min ønskeliste, og hvis jeg kunne, havde jeg fyldt det hele i kurven på én gang!

Hvad siger I til idéen?

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA 4 Eye Look Books