Isabel Marant pour H&M

Pressedag hos Sorel

I går var jeg inviteret til et superhyggeligt presseevent hos Sorel i Kødbyen. I Karriere Bar’s lyse lokaler stod støvlerne fra efterårs- og vinterkollektionen linet op på bardisken, så vi kunne se, røre og tage lidt billeder. De fleste kender Sorel for den gode gamle, solide vinterstøvle “Caribou”. Den har de skam stadig, og i den nye kollektion har flere af de gamle designs fået en overhaling – det ses fx på billede 3, hvor Caribou’en har fået sig et par iøjefaldende snørrebånd. Derudover var der også nogle helt nye modeller, heriblandt flere forskellige par med kilehæle og “bamsestøvlerne”, som I ser på andet billede. Som noget nyt har de nu også satset på gummistøvler, og som der blev sagt, er Sorels gummistøvle “ikke bare en gummistøvle” – næh, der er nemlig læder i toppen, så støvlen er ekstra lækker og komfortabel. Stod jeg og manglede et par gummistøvler, havde jeg nok valgt dem. Fik desværre ikke et billede af dem, men I kan se den mørkeblå udgave her. Sjovt nok blev jeg lidt hooked på deres bourdeux herremodeller, som var virkelig seje – men dem kan jeg jo ikke selv bruge til så meget, så da Julie og jeg fik den dejlige overraskelse, at vi måtte få lov at vælge os et par hver, faldt valget på de mokkafarvede bamsestøvler. Jeg elsker, at de er så praktiske og simple samtidig, og så er den quiltede detalje rigtig lækker. Jeg glæder mig til at vade rundt i sneen med dem til vinter!

Næste indlæg

Isabel Marant pour H&M