Derfor er din hårbørste vigtig for sundt hår

På besøg hos Kenny Anker i Magasin

For et par uger siden var jeg i stolen i den relativt nye brow bar, som Kenny Anker har åbnet i Magasin.

Kenny Anker har på kort tid nærmest fået guru-status i Danmark, når vi snakker om bryn, og det forstår jeg egentlig godt. Han er fantastisk til at forme og farve bryn, og det er tydeligt at mærke, at metoden adskiller sig lidt fra de andre. Der tages i langt højere grad udgangspunkt i mig og hvordan mine bryn vil komplimentere mit ansigt bedst. De bliver ikke bare farvet mørke og rettet til. De bliver farvet, så det passer godt til mig, og de bliver formet, så de passer godt til mig. Jeg forlod også den nye brow bar med bryn, der var tykkere og mere naturlige, end nogen anden behandler har efterladt dem. Men det kunne jeg godt lide!

Selv var jeg i hænderne hos en anden behandler end Kenny Anker himself, men det er tydeligt, at de alle har fået grundig træning i hans metoder. Hun fortalte mig da også selv, at oplæringsperioden var anderledes end de andre steder, hun har været.

Kenny Anker i Magasin

Selv om den afslappende klinikfølelse ikke rigtigt er til stede, når man sidder midt i Magasin, så synes jeg, det er er genialt sted at åbne op. Det gør det så meget lettere for os med 9-17 jobs at få tid til at få ordnet bryn eller vipper, da Kenny Anker jo holder åbent i hele Magasins åbningstid (hver dag 10-20).

Signature Brow Lift

Signature Brow Lift er den ultimative behandling for brynene og også den behandling, de fleste anbefales at få, første gang de besøger Kenny Anker.

I behandlingen indgår formning, retning og farvning af brynene, som beskrevet tidligere med udgangspunkt i den enkelte klient. Der tages god tid til at finde frem til, hvordan brynene tager sig bedst ud på lige præcis dig.

Signature Brow Lift er lidt dyrere end mange andre brynbehandlinger derude, men ikke desto mindre meget anbefalelsesværdig! Følelsen af at være i hænderne hos en ekspert er uvurderlig, og ens penge er godt givet ud, hvis du spørger mig.

Er man ikke så vild med at skulle have ordnet bryn midt i et stormagasin, kan man selvfølgelig altid tage forbi Kenny Ankers salon i Snaregade.

Kenny er i øvrigt også i gang med at lancere en række brynprodukter. Indtil videre er det hans Brow Gel, der er ude. Den har jeg fået, og den er fantastisk! Alt, hvad jeg ønsker mig af en brow gel, og den første, som kan måle sig med Anastasias. Du kan få et sneak peek på resten af kollektionen her.

 

Behandlingen er sponsoreret af Kenny Anker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er din hårbørste vigtig for sundt hår