Efterårsfarver fra IDUN Minerals

Stil sukkertrangen med nye te-varianter fra DM Skincare

dm skincare by hjorth, dm skincare, dm skincare te, dessertte, cocktailte, dessert-te, cocktail-te, stil sukkertrangen, sukker, sukkerfri, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, helse, sundhed, livsstilsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk

De fleste af os kender det nok – det, når sukkertrangen melder sig. Jeg er selv lidt af en chokoladegris, men det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil forsøge at skrue lidt ned for sukkertrangen af og til. Det er her, de nye te-varianter fra DM Skincare kommer ind i billedet!

Nye, søde te-varianter fra DM Skincare

Med max 4 kalorier pr. kop tillader de nye dessert- og cocktail-teer fra DM Skincare, at man får stillet sukkertrangen med god samvittighed og smagen af en syndig dessert ;-) Ikke dårligt!

5 smagsvarianter fra dessertbordet og cocktailbaren

De nye tevarianter byder på fem forskellige smagsoplevelser, nemlig:

  • Lemon Cheesecake
  • Apple Crumble Pie
  • Banana Cupcake
  • Piña Colada
  • Strawberry Margarita

Jeg har før prøvet te fra DM Skincare, nemlig deres 14-Day Skintox. Den er helt fantastisk, så forventningerne var selvfølgelig høje her! Jeg har prøvet de to, I ser på billedet – og jeg er fan! Jeg er rigtig glad for te, og det har så mange gode egenskaber. Især her i vinterhalvåret drikker jeg masser af det, så det er jo nærmest genialt, hvis det samtidig kan stille sukkertrangen.

Apple Crumble Pie Tea

En frugtte med hasselnød, mandler og kanel, som frembringer både duften og smagen af nybagt æbletærte. Altså, det dufter så skønt! Teen kan nydes både varm og som iste – sidstnævnte har jeg dog ikke prøvet, men det lyder lækkert!

Strawberry Margarita Tea

Teen her er lavet på et mix af jordbær, appelsinskal og brombærblade, som sammen giver en smagsoplevelse, der minder om en strawberry margarita. Den skal serveres iskold – og hvis man pynter den samtidig, er det jo næsten ligeså sjovt som en syndig drink – bare uden procenterne ;-)


Teen fra DM Skincare er baseret på 100% naturlige ingredienser og med økologisk indhold, præcis ligesom deres øvrige produkter. Teen forhandles bl.a. på deres egen webshop lige her.

Hvad synes I om konceptet – skal I prøve nogle af dem? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfarver fra IDUN Minerals