Insta lately #18

My MAC palette

God lørdag formiddag til jer, piger!
Jeg er tidligere blevet spurgt, om jeg ikke ville lave et indlæg om min MAC palette. Det har været noget jeg i laaang tid godt ville gøre, men er først kommet til det nu, da den lige er blevet udfyldt. Disse skygger er mine absolut yndlings og jeg glemmer helt at bruge alle de andre jeg har liggende! De blender utrolig godt, er superpigmenterede og holder hele dagen :)

mac, mac cosmetics, mac pro palette, mac palette, vanilla, all that glitters, omega, filament, da bling nylon, patina, woodwinked, satin taupe, pink venus bisque, tempting, charcoal brown, carbon, hepcat, beauty, beauty blog, bblogger, fashion blog, makeup, cosmetics, eyeshadow, mac eyeshadow review

Vandret fra venstre mod højre: 

Vanilla er en good all-round øjenskygge, som jeg tit bruger til at lysne mit look lidt mere op. Jeg bruger den også tit, hvis jeg laver et helt mat øjenskyggelook. Den har en lille smule glimmer i, men det ser man slet ikke, når den først kommer på. Den kan varmt anbefales, især hvis man er lidt ny i øjenskygge-verden :)

All that glitters er virkelig en af de smukkeste skygger jeg ejer! Det er en ferskenfarvet øjenskygge med den fineste shimmer i. En af de fantastiske ting ved denne her er, at man ikke behøver en anden skygge i sin crease (eller globelinje, som man kalder det på dansk), da den blender sig selv hvis man bruger en fluffy brush. Jeg er så fan!

Omega er en af mine nyere køb, som jeg har haft et godt øje til længe. Det er en mat skygge, som jeg personligt synes er vigtig at have. Selvfølgelig elsker jeg skygger med shimmer i, men hvis man godt vil lave nogle lidt mere avancerede looks er det en god idé også at investere i nogle matte farver. Omega er også fantastisk at bruge til at tegne bryn op med, hvis man er lyshåret!

Filament er en øjenskygge, som går all in på glitter! Den er ikke særligt pigmenteret, derfor bruger jeg den som regel kun oven på andre skygger. Jeg dupper den på med min ringefinger og det efterlader mine øjenlåg supersmukke og glitrende!

Da Bling er ikke en skygge, som jeg anvender særligt tit, da jeg føler mig lidt forkert med lyserøde toner på øjnene… Men super fin er den altså! Især hvis man kører et rosa look med kinder og læber også :)

Nylon bruger jeg næsten kun i min øjenkrog. Det er en megapigmenteret, shimmery skygge som med det samme får ens øjne til at se mere åbne ud. Den skal for altid være i mit kit.

Patina er og vil for altid være min absolut yndlingsøjenskygge! Umiddelbart ser den ikke særligt spændende ud, men der er bare noget ved den, som bare klæder ALLE hudtoner enormt godt. Ligesom All that glitters behøver man ikke en anden farve til at blende med. I burde alle lige give denne skygge en kigger, piger ;)

Woodwinked er også en af mine nyere køb, som er en utrolig smuk, gylden farve. Den er helt perfekt til solkysset hud og for at give et bronzy look. Jeg glæder mig virkelig til at bruge den resten af sommeren!

Satin Taupe er nok MAC’s mest velkendte øjenskygge – og med god grund. Det er den fineste jordfarve med lilla undertoner, som klæder alle hudtyper rigtig godt. Hvis man er en øjenskygge-freak ligesom jeg selv, skal man altså have fat i denne!

Pink Venus bruger jeg heller ikke så tit, af samme grund som Da Bling. Den er lidt for pink efter min smag, men måske burde jeg prøve at worke den? Men hvis man er lidt mere vovet, synes jeg da helt sikkert at man skal give den en chance.

Yoghurt var en af de første MAC øjenskygger som jeg købte… Det er godt nok ved at være længe siden, haha! Men ligesom Vanilla er det en super fin øjenskygge, som man aldrig går galt i byen med!

Tempting minder en del om Woodwinked. Det er den fineste brune farve med en del shimmer i, som virkelig er flatterende på øjnene! 

Charcoal Brown er en af de vigtigste skygger i mit kit! Jeg bruger den både i min crease, men mest af alt til at fylde mine bryn ud med. Den matcher mine øjenbrynshår helt perfekt og giver et meget naturligt look. Hvor Omega egner sig bedst til lyshårede, er Charcoal Brown bedre til mørkhårede :)

Carbon er en god, mat sort skygge som er perfekt til et smokey-eye look. Selv bruger jeg den mest til at lave en lidt blødere eyeliner.

Hepcat er en utrolig smuk, lilla farve. Selvom jeg mest er til jordfarver, er denne her altså super smuk til en night out!

Jeg håber, at I kunne bruge det og selv bliver inspirrerede til at gå lidt amok i øjenskygger ;) Hav en dejlig weekend!

– Caroline

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

4 kommentarer

 • Elisabeth

  Årh, lækre farve! Man får jo lyst til at købe dem alle, især fordi det er MAC ;) Kunne du evt. lave et indlæg om, hvordan du bruger skyggerne vist på, hvis man nu ikke lige er så god til sådan noget? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor fint :-D Jeg er en KÆMPE sucker for øjenskygge <3

  Knus Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta lately #18