1. adventsgiveaway | forkælelse til håret

Min nye signatur duft

nasengold parfume, nasengold #s, #s perfume, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, beauty, beauty blog, beauty blogger, caroline overgaard

Det her indlæg er til alle jer, der, ligesom mig selv, er meget sarte i forhold til dufte. Selv er jeg mest til rene, friske citrusdufter, så hvis du også er til lette dufte, som ikke giver en ond hovedepine eller kvalme, så læs endelig med!

Jeg havde aldrig før hørt om dufthuset Nasengold, så da jeg var så heldig at blive tilbudt at teste en af deres dufte tænkte jeg straks: “Åh nej, der er sikkert ikke en der falder i min smag”, men jeg tog fejl, da denne meget hurtigt er gået hen og blevet min all time favorite.

#S var faktisk den første duft fra Nasengold. Jeg har altid lidt svært ved at beskrive dufte, så I får den lige direkte fra eksperterne: “#S er en livlig, boblende og ekstatisk ode til vinguden Bacchus og til beruselsen. En note af vinbærne hyldes med pink peber, ingefær og kardemomme, kredser omkring et blomster-dekoreret bord med grapefrugt og maltnoter og afrundes til sidst med sensuel musk og amber.”
Det var lidt af en mundfuld, men jeg lover jer for, at den dufter fantastisk godt. Hvis man f.eks. er vild med CLEAN og Issey Miyakes dufte, er denne her lige i skabet.

Der er altså også bare noget lækkert og eksklusivt ved en duft, som ikke er særlig kommerciel og som alle kan genkende. Jeg har i hvert fald brugt duften hver dag siden jeg fik den og har modtaget et hav af komplimenter for den, både fra drenge og piger.

#S ligger til en pris af 960 kroner for 100 ml. Det lyder umiddelbart som mange penge på en duft, men den er også virkelig drøj i brug. Jeg bruger selv kun et til to sprøjt om morgenen og kan, hånden på hjertet, stadig dufte den på mig selv om aftenen, når jeg kommer hjem fra skole eller arbejde.

Næste gang I går forbi Magasin vil jeg helt sikkert anbefale at tage et smut forbi parfumeafdelingen og dufte til denne her. Jeg lover, at I ikke vil fortryde det.

Kærligst,
Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. adventsgiveaway | forkælelse til håret