Mit go-to festlook

Min bedste selvbruneroplevelse

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Classic, st. tropez, self tan, bronzing mousse, classic, selvbruner, bedste selvbruner, selvbrunermousse, classic bronzing mousse, st tropez classic bronzing mousse, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty blog, skønhedsblog

Anledningen til det lidt halvnøgne billede er, at jeg er blevet noget så positivt overrasket over min nye selvbruner. Jeg er altså et ret blegt menneske – især om vinteren – og dét er langt nemmere at snyde sig fra, end jeg egentlig gik og troede. Altså, selvfølgelig har jeg prøvet selvbruner før, og herimellem også nogle rigtig gode, men der er ingen, der har gjort det som denne her!

St. Tropez Classic Bronzing Mousse

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Classic, st. tropez, self tan, bronzing mousse, classic, selvbruner, bedste selvbruner, selvbrunermousse, classic bronzing mousse, st tropez classic bronzing mousse, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty blog, skønhedsblog

St. Tropez har efterhånden et bredt udvalg af selvbrunerprodukter, som jeg selv er ved at udforske. Der er noget til enhver smag, uanset om man er ude efter instant eller gradual tan. Dét er jeg kæmpe fan af!

Udover den fantastiske nye lancering til ansigtet, som jeg skrev om forleden, har St. Tropez’ Bronzing Mousse virkelig begejstret mig. Jeg har anvendt den 2-3 gange nu, og alle gangene uden dumme streger eller orange farve. Man får en virkelig flot, gylden glød, som ikke ser fake ud overhovedet.

Der er selvfølgelig ting, man skal være opmærksom på, og en jævn påføring er naturligvis afgørende for et tilfredsstillende resultat. Det er dog ret nemt at opnå med den her, hvis I spørger mig.

Pro tips til påføringen

  1. Brug en handske – det sikrer altså bare en bedre og mere jævn påføring, samtidig med hænderne ikke kan suge produkt til sig.
  2. Smør de tørre områder inden påføring – hænder, albuer, knæ og ankler. Hvis disse områder er godt gennemfugtet, mindsker det sandsynligheden for, at man ende med nogle lidt uheldige, orange plamager her.

Classic Bronzing Mousse har en vejl. udsalgspris på 185 kr. og forhandles bl.a. hos Matas og en hel række webshops, herunder Lookfantastic, som lige nu har sat prisen ned til 148 kroner ;-)

Har du prøvet St. Tropez’ selvbrunerprodukter – eller har du måske en anden favorit?

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit go-to festlook