Hair talk | Smukkere, sundere hår

Meraki goodies

Jeg har længe sendt forelskede blikke efter Merakis sortiment. Alt fra den simple emballage til de naturtro dufte taler direkte til mig. Meraki er skandinavisk æstetik at its finest, hvis I spørger mig!

Jeg blev for nyligt kontaktet af Stori, som gerne ville forære mig lidt lækkerier fra Meraki – og det kunne jeg jo ikke sige nej til. Produkterne fra Meraki er lige præcis det, jeg ønsker, at mit hjem skal bugne af: underspillet, nordisk kvalitet, der samtidig føles varmt og hjemligt. For mig er det nemlig ikke kun indholdet, der tæller, når jeg udvælger den creme, der skal stå på badeværelseshylden, den hårpleje, der skal stå ude i badet, duftlysene på mine hylder … Emballagen spiller en rigtig stor rolle, fordi alle disse produkter automatisk bliver en del af indretningen.

Dem af jer, der følger mig på Instagram (hint hint) har måske bidt mærke i, at jeg skal til at flytte (igen). Jeg har nemlig fundet en dejlig toværelses lejlighed med min søde kæreste – og jeg er glad for, at jeg har alle de her lækkerier fra Meraki til at følge med nu!

Produkterne på billedet er en gave fra Stori.

Meraki hos stori.dk

Stori.dk

En anden grund til, at jeg havde lyst til at samarbejde med Stori, er, at de er nye i klassen. Jeg kan godt lide et friskt pust, og i en branche, hvor der findes så meget konkurrence, er det kun på sin plads, at man byder dem velkommen, som gør det godt! Udover at have en dejlig, overskuelig webshop, fører Stori.dk – foruden Meraki – flere andre af mine favoritbrands som Nicolas Vahé og Louise Roe (jeg elsker mine City Light lysestager og skal også til at have fingrene i noget fra Jewel-serien!). De har ikke så mange brands (endnu) derinde, men til gengæld har de et virkelig stort sortiment fra hvert brand, og dét er jeg fan af!


Hvilke webshops foretrækker du, når du skal shoppe til hjemmet? Eller er du måske typen, der holder mere af de fysiske butikker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair talk | Smukkere, sundere hår