Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

May faves

may faves, maj favoritter, favoritter, skønhedsfavoritter, la mer, egyptian magic, rodial, rodial vit C, Anastasia beverly hills, highlighter, liquid glow, essie, the body shop, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Nu siger kalenderen også sommer, og en ny måned betyder favoritter fra den forgangne! Her er de produkter, jeg absolut elskede i maj:

The Body Shop Spa of the World Britany Coast Algae Body Wash

Selv hvis maj ikke havde budt på så gennemført fantastisk sommervejr, havde den her sørget for sommervejret. Den har den dejligste duft, som minder mig om alt, hvad jeg elsker ved sommeren. Den er sæbefri, er beriget med alger fra Bretagnes kyst og indeholder honning fra Etiopien. Konsistensen er lækker og skummer godt op, hvilket jeg selv er ret stor fan af. Det bedste af det hele må da næsten være, at den kun koster 75 kroner!

Find Britany Coast Algae Body Wash her.

Essie Gel Couture “Matter of Fiction”

Essie’s Gel Couture neglelakker er jeg generelt blevet virkelig begejstret for. Aldrig har jeg oplevet så god en holdbarhed! “Matter of Fiction” er den fineste, babypink farve, som passer til en hver lejlighed. Normalt kan de genere mig, at farver som denne skal bruge 3-4 lag, før de virkelig slår igennem, men det er kun nødvendigt med to her, før det ser fantastisk ud.

Farven er en del af Enchanted Collection og kan derfor være lidt svær at støve op herhjemme – men den forhandles stadig på Essies webshop.

Rodial Vit C Brightening Cleansing Pads

Jeg er blevet SÅ vild med Rodial, og et produkt, jeg virkelig er fan af, er det her. Vit C Brightening Cleansing Pads indeholder C-vitamin (sjovt nok), frugtsyrer, mælkesyre og salicylyre. En kombi, der ikke lige skal bruges på åbne sår o.lign., men som ellers virker supereffektivt på huden. De fornyer og renser overfladen, og samtidig får huden masser glød, som især C-vitaminen bidrager til. Som med alle andre hudprodukter skal man huske, at de virker over tid og ikke over natten – så vær tålmodig, især når vi dealer med ingredienser som disse!

Find Rodial Vit C Brightening Cleansing Pads her til 399 kroner.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

Jeg er på min anden krukke af det her lille vidunder. Egyptian Magic All Purpose Skin Cream er et fantastisk (og uparfumeret) produkt, som har en rigtig god effekt, når det kommer til at hele huden. Den kan bruges på alt fra slidte spidser, tørre læber og udslæt, og så indeholder den kun naturlige ingredienser. Man opvarmer en lille mængde mellem hænderne, som får den til at smelte, inden man påfører den huden. Jeg selv har faktisk udelukkende brugt den down there, for som I nok kan regne ud, er den fantastisk at bruge efter og mellem barberinger eller, i mit tilfælde, voksbehandlinger. Lige det formål vil I nok ikke se meget reklame for, så derfor får I det her!

All Purpose Skin Cream fås i båd 59 og 118 ml og koster 199-299 kroner. Find den bl.a. hos Matas eller Goodiebox’ webshop.

Anastasia Beverly Hills Liquid Glow “Oyster”

Jeg er blevet kæmpe fan af at bruge flydende highlighter (og i det hele taget mere crememakeup og mindre makeup på pudderform – det kommer nok med de varme temperaturer). Den her giver mig den fineste glød! Liquid Glow ser ret naturlig ud på huden modsat pudderhighlightere, men den får altså lige løftet ens face til nye dimensioner alligevel.

Find Anastasia Beverly Hills Liquid Glow hos Sephora til 250 kroner.

La Mer The Soft Fluid Longwear Foundation SPF 20

Lidt luksus skal der også være plads til! Jeg har været virkelig glad for den her foundation, som lægger sig så fint og let på huden men samtidig giver en rigtig flot dækning. Den har masser af hudplejende ingredienser, hvilket jeg er kæmpe fan af, og så indeholder den solfaktor 20, hvilket jo virkelig er et plus i disse dage.

Find den bl.a. hos Magasin til 770 kroner.


Jeg håber, I kunne bruge mine tips til noget!
Hvad var dine favoritter i maj måned?

Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks