Crushing on: Erborian

Maria Nila Dry Shampoo

maria nila, maria nila haircare, maria nila hårpleje, maria nila dry shampoo, maria nila tørshampoo, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, beauty blog, makeup blog

Hvis I har fulgt med på bloggen i et stykke tid, så har I måske opdaget at jeg ELSKER Maria Nila hårpleje. Selv er jeg kæmpe forbruger af tørshampoo, da jeg løber 4 gange om ugen, så mit hår ville blive rimelig slidt hvis jeg var nødt til at vaske det hele tiden :) Som alle andre tørshampoos fjerner dette produkt det overskydende fedt fra håret så det er muligt at springe en hårvask over.

Denne tørshampoo har derudover Colour Guard Complex som skal reducere farvetab og beskytter derudover også mod UV-stråler, super smart altså!

Produktet er ikke bare en tørshampoo, men faktisk også lidt af en teksturspray. Så hvis du elsker lidt tekstur i håret og er en storforbruger af tørshampoo, så er denne her måske lige noget for dig. Du kan bl.a. finde den lige HER :)

Jeg er btw ved at teste Maria Nilas Volume serie, som jeg indtil videre er helt forelsket i. Hvis du ligesom jeg har flat, skandinavisk hår, så stay tuned <3

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: Erborian