Pressedag hos Sorel

Lately on Instagram #12

Ha-ha, sidst jeg postede et Instagram-indlæg var for snart et halvt år siden! Så kan man vist godt tillade sig at sige, at det er på sin plads med sådan et. Så det får I nu! Og så går der nok ikke mere end et par uger, før I får sådan en update igen.

Den sidste tid har jeg været på shoppetur til Sverige, købt en fin Chanel læbestift og drukket varm kakao på en kedelig morgen. Jeg har taget et selfie, spist Gott & Blandat (den bedste vingummimix nogensinde!) og fejret en sød veninde i anledning af hendes 20 år. Jeg har fået nye støvler, brugt mine nye støvler, og så er jeg kommet hjem til en låst lejlighed uden at have nøgler med. Hvis I ikke allerede følger mig, kan det gøres, hvis I søger på camillanoergaard inde på Insta. Ses derinde!

Næste indlæg

Pressedag hos Sorel