New wallet

Læbeprodukter på bunden af tasken

what's in my bag, gucci soho disco bag, gucci bag, idun minerals, mac lipliner subculture, mac creme cup lipstick, too faced melted lipsticks , korres lip butter

Selvom jeg hver dag render rundt med en forholdsvis lille taske, så hober læbeprodukterne  sig altså op – hvilket faktisk ikke rigtigt giver mening, da jeg mere er typen der har fokus på øjne. Men det er nok grunden til, at stort set alle de her banditter er forholdsvis neutrale og meget anvendelige for alle :) Det skal ikke forstås sådan, at jeg aldrig bevæger mig ud i en vild læbe, i aften har jeg fx planer om at rocke MAC’s “Rebel” læbestift til den helt store guldmedalje! Men i hverdagen er jeg altså ikke så rebelsk i forhold til mine læber.

Fra venstre mod højre: IDUN Minerals i “Josephine”, Clarins Lip Perfector, Too Faced Melted Lipstick i “Melted Fig”, MAC læbestift i  “Creme Cup”, Korres Lip Butter i “Jasmine” og MAC lip pencil i “Subculture”.

Selvom det er mange læbeprodukter i samme nuancer, så er det altså rart at have lidt forskelligt at vælge imellem! Og hey, man er vel pige ;)

Jeg håber, at I får en fantastisk fredag aften! Selv skal jeg ud med nogle skønne damer, jeg glæder mig!

– Caro ♥

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New wallet