Favoritter i maj

Læbenyheder fra Clarins

Clarins Velvet Lip Perfector

Jeg elsker når der lander nyheder fra Clarins hjemme hos mig. For mig virker deres makeup virkelig godt. Formuleringerne er for det meste lige i skabet og passer bare rigtig godt til mig og mine præferencer. Det er også tilfældet for de to nye læbeprodukter, der lander i butikkerne fra næste uge (24). Så læs da lige med!

Clarins Velvet Lip Perfector

Clarins Velvet Lip Perfector

160 kroner
Den populære Natural Lip Perfector, som er elsket af mange, lanceres nu i en mat udgave, Velvet Lip Perfector. Jeg er ovenud imponeret over denne formulering, og det er altså ikke ofte, at et mat læbeprodukt vinder min kærlighed. Den er fløjsagtig og så let, at den næsten bliver lidt mousse-agtig. Holdbarheden er god, og de er relativt lette at påføre. Clarins har selvfølgelig heller ikke glemt de plejende ingredienser, og det er nok også indholdet af sheasmør der gør, at de på ingen måde føles udtørrende på læberne.

Clarins Velvet Lip Perfector, swatches, review

Hvis ikke det er tydeligt nok mellem linjerne: Jeg er KÆMPE fan!

Velvet Lip Perfector lanceres i første omgang i fire farver:

  • 01 Velvet Nude
  • 02 Velvet Rosewood
  • 03 Velvet Red
  • 04 Velvet Raspberry

Selv er jeg rigtig glad for Velvet Nude og Velvet Rosewood. De går godt hånd i hånd med Joli Rouge Crayons, som også tillader en at mixe farverne lidt, så den nude f.eks. ikke bliver SÅ nude. Man kan også sagtens blande dem med hinanden. Du kan desuden nemt styre intensiteten af farven. Det ser nemlig også rigtig fint ud, når der kun kommer en lille smule produkt på.

Jeg håber, at dette produkt bliver en stor succes for Clarins, så vi forhåbentligt kan få endnu flere farver fra dem!

Clarins Joli Rouge Crayon

Joli Rouge Crayon

170 kroner
Jamen altså – den her elsker jeg sgu også. Jeg har faktisk brugt Joli Rouge Crayon ret meget allerede, fordi det nye 2-i-1 produkt er så simpelt og lækkert at bruge.

Joli Rouge Crayon er en læbeblyant med intens farve og en mat finish. Den kan anvendes både som en traditionel lipliner eller på hele læben. Jeg har anvendt dem både alene og for at tegne læbekonturen op inden påføring af Velvet Lip Perfector (eller en anden læbestift, for den sags skyld). Især den meget alsidige Soft Berry har jeg været superglad for at bruge.

Joli Rouge Crayon lanceres ligeledes i fire farver:

  • 705C Soft Berry
  • 742C Joli Rouge
  • 744C Plum
  • 757C Nude Brick

Jeg har sjældent oplevet en lipliner, der glider så nemt på og samtidig giver en god, rig farve. De er virkelig skønne!


Endnu engang har Clarins imponeret, og jeg kan kun anbefale de to nye læbeprodukter. Hvis I prøver dem, så vil jeg virkelig gerne høre, hvad I synes om dem!

Velvet Lip Perfector og Joli Rouge Crayon er som sagt begge i handlen fra næste uge, altså uge 24.

Rigtig god weekend <3

Reklame
// Produkterne er modtaget i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i maj