Årets mest pyntende julekalender er fra Yves Rocher | Jul 2019 #1

Krystalklare nyheder fra Essence

Essence Crystal Power collection

Essence Crystal Power

Inspireret af krystallernes verden, der om noget trender for tiden, har Essence lanceret en ny makeupkollektion. Kollektionen kalder de meget passende Crystal Power, og det er tydeligt, hvor inspirationen kommer fra. I mine øjne er det en virkelig vellykket kollektion med smukke farver og masser af glitter, som alle kan betale. Og det kan vi jo godt lide, så længe kvaliteten også er i orden!

Se og læs mere om kollektionen nedenfor …

Essence Crystal Power collection

Essence Crystal Power blush and highlighter palette

Blush & Highlighter palette

Vejl. udsalgspris 52 DKK
Her er en ansigtspalette til dig, der ikke går ned på shimmer. De to blushes er perfekte til efteråret med sine dybe, rødlige nuancer – men de er ret pigmenterede, så man skal lige være forsigtig med påføringen. De to highlighters, ‘Glowing Energy’ og ‘Shine Bright’, er faktisk ret subtle i deres udtryk. Jeg tror, jeg kommer til at bruge dem meget!

Se swatches længere nede

Essence Crystal Power eyeshadow palette

Eyeshadow Palette

Vejl. udsalgspris 52 DKK
Kollektionens øjenskyggepalette har både noget til dig, der er til de mere neutrale toner, og dig, der godt kan lide det extra. Med 8 shimmery nuancer og 1 mat får du her nogle fantastisk pigmenterede øjenskygger til prisen. Se selv på mine swatches nedenfor:

Swatches af Essence Crystal Power Eyeshadow Palette (fra vesntre øverst) og Blush & Highlighter Palette.

Essence Crystal Power nailpolish

Neglelak

Vejl. udsalgspris 17 DKK
Essence Crystal Power kollektionen byder også på 6 nye neglelakker. De er ikke holografiske, men de har nærmest samme skinnende og iøjnefaldende udtryk – så smukke! Efter sigende skulle de holde virkelig godt, især med henblik på at de kan erhverves for den nette sum af 17 kroner. På Essence’s hjemmeside kan du se alle 6 nuancer og hvordan de tager sig ud på neglene.


Det er faktisk første gang, jeg altid har fingrene i Essence makeup sådan rigtigt. Jeg indrømmer også gerne, at det er fordi, jeg forholder mig ret kritisk til makeup, der er så billigt, som Essence er. Men jeg er godt nok blevet positivt overrasket over kvaliteten af produkterne i Crystal Power. Det er nok meget sundt at få rykket lidt til sine holdninger engang imellem ;o)

Essence forhandles i Føtex og Bilka, og de fleste af produkterne er veganske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets mest pyntende julekalender er fra Yves Rocher | Jul 2019 #1